Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Τσίμπησαν τον ποντικό στην Ορεστιάδα

astynomia sylhpsh

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 7 διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων, που είχαν διαπραχθεί την 11 και 12-1-2015, στην Ορεστιάδα. Συνελήφθη στις 12-1-2015 το πρωί, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 37χρονος, την 11 και 12-1-2015, διέρρηξε, στην Ορεστιάδα, πέντε καταστήματα και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά:

1 δίκυκλη μοτοσικλέτα

1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

1 ηλεκτρονική συσκευή

1 ρολόι χειρός

2 κινητά τηλέφωνα

1 κλειδί

4 φακούς

2 μαχαίρια

25 κυνηγετικά φυσίγγια

Το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ

Είδη ένδυσης και υπόδησης

Όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, εντοπίσθηκαν στην οικία του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

1 κυνηγετικό όπλο

1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

2 ηλεκτρονικές συσκευές

4 κινητά τηλέφωνα

10 χαρτονομίσματα των 1.000 δραχμών

2 κλειδιά αυτοκινήτου

το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και τρία διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα