Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Τριάντα ονόματα του συνδυασμού του δημοσιοποίησε ο Βασίλης Τσολακίδης

Ανακοίνωση και από τον Τσιτιρίδη

tsolakidis

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης ανακοίνωσε τα πρώτα τριάντα ονόματα του συνδυασμού του με δελτίο τύπο που απέστειλε στο τοπικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα αναφέρει: Παρουσιάζουμε τα πρώτα 30 ονόματα του συνδυασμού μας «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» που συνεχίζουν με την ομάδα της μεγάλης πλειοψηφίας του Δήμου Αβδήρων για το καλό των συνδημοτών μας και του τόπου μας

Αμανατίδου Αναστασία Αγρότισσα, Αμέτογλου Νιαζή Αγρότης, Αρβανιτίδης Ξενοφών Αγρότης, Γεωργαντζή Ευγενία (Εύη) Ιδιωτική Υπάλληλος, Γκιρετλή Τζεϊλάν Ελεύθερη Επαγγελματίας, Γρηγοριάδης Απόστολος Συνταξιούχος, Δαλακούρας Ιωάννης Αυτοκινητιστής, Δραγγίας Στέργιος Συνταξιούχος Δημοσίου, Θεοδωρακάκης Δημήτριος Αγρότης, Ιμπράμ Ουζούν Αμέτ Ερόλ Οικοδόμος, Καρκαλιάνης Δημήτριος Αγρότης, Κουμψάκης Ευάγγελος Κτηνοτρόφος, Κωστόπουλος Γεώργιος Δημόσιος Υπάλληλος, Μακρής Αθανάσιος Δημόσιος Υπάλληλος, Ματζίρ Αμέτ Ραμαδάν Εργολάβος Οικοδομών, Μορφίδης Παναγιώτης Συνταξιούχος, Μουρατίδης Αθανάσιος Συνταξιούχος, Ναβροζίδης Γεώργιος Συνταξιούχος, Ντίνος Γεώργιος Λιμενεργάτης, Ξανθόπουλος Παναγιώτης Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πυλαρινός Γεώργιος Κτηνοτρόφος, Ρετσελάς Γεώργιος Αγρότης, Σαμή Μεμέτ Ελεύθερος Επαγγελματίας, Σίσκος Γεώργιος Συνταξιούχος Δημοσίου, Τουρουνίδης Ευστάθιος Ιδιωτικός Υπάλληλός, Τσέκης Ευάγγελος Λογιστής, Φυλακτάκης Θεόφιλος Αγρότης, Χατζή Σουλεϊμαν Καδήρ Σαμή Αγρότης, Χατζή Χασάν Χαλήλ Αγρότης, Ψωμαδόπουλος Γεώργιος Συνταξιούχος.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ Βασίλειος Α. Τσολακίδης.

Και ο Τσιτιρίδης στο «παιχνίδι»

Την ίδια ώρα και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Τσιτιρίδης ανακοίνωσε τις θέσεις τους συνδυασμού του. «Με σεβασμό και πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας απέναντι σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Αβδήρων, δηλώνουμε την παρουσία μας στην τοπική κοινωνία, μέσα από τη δημιουργία μιας πραγματικά ανεξάρτητης δημοτικής συμμαχίας και καταθέτουμε τη δική μας πρόταση, που θα διεκδικήσει τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2014.

Είμαστε ένας συνδυασμός νέων και άφθαρτων ανθρώπων, που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα χωριά μας, περιστοιχισμένοι από έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είμαστε «επαγγελματίες» πολιτικοί, «εραστές της καρέκλας», δεν διεκδικούμε την ηγεσία του Δήμου μας για να αποκατασταθούμε επαγγελματικά ή να συνταξιοδοτηθούμε μέσα απ’ αυτόν. Σύνθημα μας είναι η τιμιότητα, η διαφάνεια, η ενότητα, η αξιοκρατία και η δημιουργία. Στην νέα Δημοτική Αρχή συμμετέχουμε όλοι, πέρα από κόμματα και θρησκείες. Από όλους τους χώρους, από κάθε μετερίζι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιστήμονες, εργάτες, επαγγελματίες. Ξέρουμε ότι πολλοί θα μας πολεμήσουν με οποιοδήποτε τρόπο και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το λαϊκισμό και την κακοπροαίρετη κριτική . Όμως δεν μας φοβίζει, μας πεισμώνει,  μας δυναμώνει, μας κάνει πιο ΠΟΛΛΟΥΣ.

Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη του με στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς έπαρση, με όραμα και δυναμισμό. Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα την άσκηση της πλέον αλαζονικής πολιτικής από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό, με χαμένες ευκαιρίες και ανεκμετάλλευτα αναπτυξιακά προγράμματα, με εύκολες λύσεις, με οικονομικές πρωτοβουλίες που ισοπέδωσαν τους συμπολίτες μας και ειδικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, με απαξίωση  συνδημοτών που είχαν διαφορετική άποψη, με μηδενισμό του έργου των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Στη δική μας δημοτική αρχή η εξουσία ανήκει σε όλους τους δημότες. Συμμετέχουμε όλοι, ως ενεργοί πολίτες, ως «Πολίτες σε Δράση», δημιουργούμε μαζί το Δήμο που μας αξίζει, δημιουργούμε μαζί το μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση».

 

Σχετικά Άρθρα