Γενική

Τρεις μαθήτριες από την Ξάνθη πρώτευσαν σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καλλιτεχνικών Εργασιών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑ.Λ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης εκφράζει ολόθυμα τις συγχαρητήριες ευχές του προς τις μαθήτριες Αθανασίου Ευδοξία, Καρακατσάνη Μαρίνα και Σιβρή Γιονζά, οι οποίες φοιτούν στην Γ΄ τάξη του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, ειδικότητας Γραφικών Τεχνών, του 2ου ΕΠΑ.Λ Ξάνθης.
Οι εν λόγω μαθήτριες διακρίθηκαν στον 30ο Πανελλαδικό (57ο Πανευρωπαϊκό) Διαγωνισμό Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών, που διοργανώθηκε το 2011 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών (AEDE – Association Européenne des Enseignants), στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων», με θέμα «Εθελοντισμός και Κοινωνική Αλληλεγγύη».

Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν στο διαγωνισμό με καλλιτεχνικές εργασίες (αφίσες 21×30 εκ) και διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατό βραβευμένους και οκτακόσιους περίπου συμμετέχοντες από όλα τα σχολεία της Ελλάδας. Η μαθήτρια Αθανασίου Ευδοξία διακρίθηκε ως πρώτη από όλους τους συμμετέχοντες μαθητές των ΕΠΑΛ και δωδέκατη υποψήφια από τους εκατό βραβευμένους. Η Καρακατσάνη Μαρίνα και η Σιβρή Γιονζά διακρίθηκαν ανάμεσα στους δέκα πρώτους μαθητές από όλους τους συμμετέχοντες των ΕΠΑΛ.

Με τις θερμότερες ευχές,

Ο Διευθυντής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

Γεώργιος Ε. Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα