slider Κύριο Θέμα Ροδόπη Τελευταία Νέα

Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς στον κόμβο του Ιάσμου (Όλες οι λεπτομέρειες)

Φωτογραφίες από το τραγικό συμβάν. Ρεπορτάζ-κείμενο: Μαρία Νικολάου (ΕΡΤ)

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να βυθίσουν μια οικογένεια στο πένθος. Μια εορταστική έξοδος στην Κομοτηνή είχε τραγική κατάληξη για μια οικογένεια από τους Αμαξάδες της Ροδόπης. Τέσσερα  χιλιόμετρα από τον κόμβο του Ιάσμου, μετά τη γέφυρα του Κομψάτου,το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα με κατεύθυνση στο ρεύμα προς Ξάνθη, συγκρούστηκε με νταλίκα( η οποία έφερε πινακίδες Βόρειας Μακεδονίας) σταθμευμένη  στη λωρίδα κυκλοφορίας εκτάκτου ανάγκης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους πέντε συνολικά επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν τέτοια που η νταλίκα έκοψε την πάνω οροφή του αυτοκινήτου κόβοντας μαζί και το νήμα της ζωής της 40χρονης συνοδηγού και του 25χρονου αδερφού της. Οι τρεις τραυματίες, ο 45χρονος πατέρας και τα δύο παιδιά 15 και 12 ετών διακομίστηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Το 12χρονο παιδί έφερε βαρύ κάταγμα μηρού και χειρουργήθηκε, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική.

Ο μπαμπάς με το 15χρονο παιδί νοσηλεύονται στην Χειρουργική Κλινική χωρίς να κινδυνεύει η υγείας τους. Ο πατέρας, ωστόσο, φέρει κάταγμα στην κάτω γνάθο, θα διακομιστεί σε χειρουργικό κέντρο τις προσεχείς ημέρες.

Δυο ακόμη τραγικές λεπτομέρειες: Τα δύο παιδιά, πριν ακόμη έρθουν στο νοσοκομείο γνώριζαν ότι η μητέρα τους είναι νεκρή και το έλεγαν κλαίγοντας  στους νοσηλευτές και στους γιατρούς . Είχαν ήδη δει το τραγικό της τέλος. Οι συγγενείς τους κάλεσαν ψυχολόγο για να τα βοηθήσει να περάσουν το  σοκ το οποίο έχουν υποστεί. Πριν δέκα χρόνια τα δύο άτυχα αδέρφια, που σήμερα έχασαν τη ζωή τους, η 40χρονη γυναίκα και το 25χρονο παλικάρι, είχαν θρηνήσει την απώλεια του αδερφού τους, ήταν  νεαρό αγόρι όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε.

Η φονική σύγκρουση του αυτοκινήτου με την σταθμευμένη νταλίκα σημειώθηκε λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη κατοικία της οικογένειας. Ο 25χρονος άνδρας πριν λίγες μέρες είχε επιστρέψει από ταξίδι στη Γερμανία όπου εργάζονται συγγενείς του, τώρα θα έρθουν εκείνοι για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τι αναφέρει η αστυνομία για το τροχαίο που στέρησε την ζωή σε δύο ανθρώπους

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (Χ/Θ 547), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλοι τέσσερις ημεδαποί, μία 39χρονη, ένας 26χρονος και δύο ανήλικα (11 και 14 ετών), προσέκρουσε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) με οδηγό 32χρονο αλλοδαπό, το οποίο βρισκόταν σε στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα η 39χρονη και ο 26χρονος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν ο 43χρονος και τα δύο ανήλικα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.



Σχετικά Άρθρα