slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το Mindspace Meetup έπειτα από το επιτυχημένο ξεκίνημα έρχεται ξανά στη Ξάνθη την Τετάρτη στις 8/5

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να έρθουν στο προηγούμενο Meetup,θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής για τη δράση. Τα Meetup είναι μια προσπάθεια του Mindspace, η οποία έχει σκοπό την συνάντηση και αλληλεπίδραση ατόμων που ασχολούνται, επιθυμούν να ασχοληθούν ή απλώς να ενημερωθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Στο 2ο MindspaceMeetup θα έχουμε καλεσμένο και ομιλητή μας στο XanthiTechLab τον κ.ΦώτηΧατζήσαρη, δημιουργό της Palette Dentals .Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως εμπνεύστηκε την ιδέα ως φοιτητής στο ΑΠΘ, την εμπειρία του στο Bootcamp του Mindspace καθώς και τις δυνατότητες που έχουν οι φοιτητές να ξεκινήσουν δικά τους εγχειρήματα με στόχο την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της κοινωνίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο MeetUp στην Ξάνθη και για τους ομιλητές  μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω συνδέσμο:https://bit.ly/2Wi3j7J

Το Mindspace, ξεκίνησε σαν ένας φοιτητικός οργανισμός υποστήριξης της επιχειρηματικότητας ανάμεσα στους φοιτητές του Πολυτεχνείου της Αθήνας αλλά εξαπλώθηκε γρήγορα στη Πάτρα και πλέον στην Ξάνθη και την Κέρκυρα. Σήμερα, είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και έχει καταφέρει μέσα από τα προγράμματα και τις ενέργειές του και να έχει φέρει τους φοιτητές και τους αποφοίτους πιο κοντά στην επιχειρηματικότητα αλλά και να έχει υποστηρίξει αρκετές Startups οι οποίες έχουν βγει στην αγορά και έχουν δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Τα βασικά προγράμματα του Mindspace είναι οι συναντήσεις-meetups σε όλη την Ελλάδα, γύρω από τις οποίες έχουν χτιστεί ήδη πολλές κοινότητες, εκτός των βασικών hubs που προαναφέραμε, το Bootcamp το οποίο είναι ένα πολύμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης, ο φοιτητικός διαγωνισμός Challenge, ο οποίος τρέχει σε πολλές πανεπιστημιουπόλεις της Ελλάδας, αλλά και το μεγάλο ετήσιο ταξίδι- αποστολή στα μεγάλα κέντρα επιχειρηματικότητας των Η.Π.Α..

Σχετικά Άρθρα