Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το Fb είναι μέσα στη ζωή μας!.. και κάνει δύσκολη της ζωή του Δημάρχου…

Σήμερα θ’ ασχοληθούμε λίγο με το Facebook. Και πως αυτό κάνει δύσκολη την ζωή των αυτοδιοικητικών μας… δύσκολη και μαύρη… Το facebook λοιπόν είναι το διαδικτυακό «εργαλείο» που εισέβαλε ξαφνικά στη ζωή όλων μας εδώ και λίγα χρόνια και έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Για τα αρνητικά του σίγουρα θα έχετε ακούσει ή διαβάσει πολλά, οπότε ας μην τα επαναλάβουμε κι εδώ.

Έχει και τα καλά του όμως το Facebook, με κυριότερο την επικοινωνία, γιατί έχει δώσει λόγο στον κάθε έναν πολίτη… ο οποίος άμεσα και κάθε στιγμή της μέρας μπορεί να σχολιάσει αυτά που του αρέσουν αλλά κυρίως ότι δεν του αρέσει μέσα στην πόλη του…

Έτσι έχουν δημιουργηθεί και στην Ξάνθη ομάδες που ασχολούνται με τα προβλήματα της πόλης

Για παράδειγμα, υπάρχει σελίδα- ομάδα στο Fb με θέμα «Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται…», που είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες κατά την άποψη της στήλης. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό «γκρουπ» ανοικτό και δραστήριο! Ένα γκρουπ συμπολιτών που φέρνει συχνά πυκνά την δημοτική αρχή σε πολύ δύσκολη θέση… (Το κακό για τον Δήμο είναι ότι δεν έχει κανέναν δικό του μηχανισμό να απαντάει σε ότι σωστό ή ότι ενδεχόμενα και λάθος δημοσιευθεί στο FaceBook… κι έτσι οι εντυπώσεις μένουν…).

Σχετικά Άρθρα