Μειονότητα Τελευταία Νέα

Το DEB καταδικάζει την επίθεση στην Γάζα

GAZA_454x280_01

Καταδικάζουμε έντονα την απάνθρωπη ένοπλη επίθεση που πραγματοποιεί το Ισραηλινό κράτος στη Γάζα. Όλος ο κόσμος είναι μάρτυρας στην ανθρώπινη τραγωδία στη Γάζα. Περιμένουμε από το κράτος του Ισραήλ να σταματήσει αμέσως  τους βομβαρδισμούς και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που  οδηγούν στην δραματική αύξηση των νεκρών Παλαιστινίων.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν αυτή η βαρβαρότητα. Εν ονόματι της ανθρωπότητας, ζητούμε την άμεση παύση αυτού του πολέμου που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν εκατοντάδες άνθρωποι και άλλοι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν από τις εστίες τους.

Ελπίζουμε, η υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών  και η διεθνής κοινότητα να μην παραμένουν θεατές απέναντι  στην καταστροφή που επικρατεί  στη περιοχή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και ουσιαστικό για την ειρήνη στην περιοχή, καθώς και για την ειρήνη στον κόσμο  να τελειώσουν αυτές οι επιθέσεις και αυτός ο φαύλος κύκλος του αίματος και θυμού το οποίο θα γεννήσει νέο κύμα βίας στη Μέση Ανατολή.

Επίσης επιβάλετε η προσπάθεια από όλες τις μουσουλμανικές χώρες σε αυτό το ιερό μήνα του Ραμαζανιού για να σταματήσει αυτή η μεγάλη τραγωδία. Ελπίζουμε να κερδίσει η κοινή λογική για να σταματήσει ο πόλεμος στην Παλαιστίνη που ματώνει την συνείδηση όλου του κόσμου.

ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ και ΦΙΛΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα