slider Τεχνολογία

Το 4G δίκτυο από την WIND μεγαλώνει συνεχώς για σένα!

  • Δοκίμασε τις άπειρες δυνατότητες με 2GB δώρο και μοναδικές προσφορές σε 4G συσκευές

 

 

Ξάνθη, 21 Μαρτίου 2018. Τη δυνατότητα να ζήσουν τις απίστευτες ταχύτητες 4G που προσφέρει το δίκτυό της στην Ξάνθη, προσφέρει η WIND στους συνδρομητές της με δώρο 2GB* για τους επόμενους 2 μήνες και μοναδικές προσφορές σε 4G συσκευές.

 

Για να δοκιμάσουν τις άπειρες δυνατότητες τους δικτύου, οι κάτοικοι της Ξάνθης μπορούν να αποκτήσουν επιλεγμένα 4G smartphones και tablets από το κατάστημα WIND στην πόλη (Μιχ. Καραολή 22 ) σε τιμές που ξεκινούν από 69€.  Ενδεικτικά:

 

  • MLS trend 4G DS στα  69€ (από 109,90€)
  • Xiaomi Redmi 4X DS στα 129,00€ (από 179,00€)
  • Samsung Galaxy A3 (2017) στα 199€ (από 299,00€)
  • Huawei MediaPad T3 10 στα 149€.

 

Επίσης όλοι οι συνδρομητές WIND, συμβολαίου ή καρτοκινητής, θα λάβουν δώρο 1GB για κάθε έναν από τους επόμενους δύο μήνες για ατέλειωτο σερφάρισμα. Επιπλέον όσοι αναβαθμίσουν το καρτοκινητό τους σε Καρτοσύνδεση Plus θα  αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το 4G smartphone Samsung J3 DS (2016).

 

Ενισχυμένη κάλυψη & υψηλές επιδόσεις

Με ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα της χώρας που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, η WIND εκσυγχρονίζει τις υποδομές της και αναβαθμίζει συνεχώς το Δίκτυο της με νέες τεχνολογίες αιχμής, ώστε να διασφαλίζει απρόσκοπτη επικοινωνία και προσφέρει μοναδική εμπειρία στους συνδρομητές της ακόμα κα σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιόδους. Με τον το 4G δίκτυο της οι συνδρομητές WIND απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Η εμπειρία χρήσης δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  μέσω ΥouΤube στο smartphone/ tablet, ατελείωτο Online gaming, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων στα mails, ταχύτατο uploading & sharing στα Social Media, απελευθερώνει την επικοινωνία στο Skype και το “Cloud” ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη.

                                                                                     

*1 GB/ μήνα για δύο μήνες

Σχετικά Άρθρα