slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το όραμα του Σάββα Μελισσόπουλου και οι άνθρωποι που θα το υλοποιήσουν

Το Όραμα του Σάββα Μελισσόπουλου και της Κίνησης«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» είναι να γίνει ο Δήμος Ξάνθης ένας Δήμος πραγματικά για όλους! Ένας Δήμος ανθρωποκεντρικός, πιστός και αφοσιωμένος σε ένα αξιακό σύστημα το οποίο υπηρετεί τον πολίτη, τον αντιμετωπίζει με δικαιοσύνη, ευαισθησία και κατανόηση. Κυρίως όμως με ανθρωπιά και αμεσότητα.

Ο συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου είναι «φρέσκος» ηλικιακά και ιδεολογικά,και αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά του είναι που γεννούν την ελπίδα ότι η αλλαγή της διοίκησης του Δήμου Ξάνθης θα αλλάξει ύφος. Θα καταφέρει να πορευτεί από δω και εμπρός στα μονοπάτια του ήθους, της συνέπειας, και κυρίως του σεβασμού απέναντι σε όλους. Θα τροφοδοτήσει την πόλη με φρέσκο αέρα, θα δημιουργήσει έναν Δήμο οργανωμένο, εξωστρεφή, οικονομικά ανθηρό, αναβαθμισμένο. Έναν Δήμο με αυτοδιοικητική και δημοκρατική αντίληψη, προσανατολισμένο στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, κοντά στον πολιτισμό και την παράδοση. Έναν Δήμο που στόχο έχει το κοινό συμφέρον, και που διεκδικεί για να το πετύχει.

Ο Συνδυασμός ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και το προφίλ των ανθρώπων που τον απαρτίζουν.

«Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε επικεντρωνόμαστε σε δύο σημεία. Στο πρόγραμμα και στους ανθρώπους. Το πρόγραμμα το παρουσιάζουμε σπονδυλωτά εδώ και καιρό στους συμπολίτες μας και η απήχησή του είναι η κινητήρια δύναμή μας. Τα προγράμματα όμως για να σχεδιαστούν, να υλοποιηθούν και να χτυπήσουν τα προβλήματα στην ρίζα τους, κάνοντας την ζωή των ανθρώπων της πόλης μας, ποιοτική και αναβαθμισμένη, χρειάζονται τα πρόσωπα που στελεχώνουν τον συνδυασμό, τα πρόσωπα που γνωρίζουν τα θέματα, και που με ιδιαίτερη αφοσίωση σκύβουν σ’ αυτά αντιμετωπίζοντάς τα. Οι άνθρωποι του συνδυασμού μας έχουν επιλεγεί με κριτήρια ποιοτικά και αυστηρά. Αυτοί που στελεχώνουν τον συνδυασμό είναι άνθρωποι «φρέσκοι», χωρίς πολιτικά βαρίδια, καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, με κοινό αξιακό σύστημα και όραμα για την πόλη.

Το ψηφοδέλτιο μας είναι ένα ψηφοδέλτιο σοβαρής δουλειάς και όχι εντυπώσεων. Ένα ψηφοδέλτιο που επιτυγχάνει την σύνθεση ιδεών, μιας και οι υποψήφιοί μας προέρχονται απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, κι έχουν δημιουργήσει έναν πυρήνα ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και είναι γεμάτοι ενέργεια και όρεξη να προσφέρουν για το κοινό καλό. Είναι πολίτες από τα σπλάχνα της πόλης, που διακρίθηκαν και εκπροσωπούν τον χώρο της επιστήμης, του εμπορίου, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, της νεολαίας. Διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία, και εκφράζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Είναι άνθρωποι που βάζουν τον πήχη ψηλά, είναι αποτελεσματικοί και αφοσιωμένοι, προτείνουν, και απέχουν από πολιτικές αντιπαραθέσεις και διχαστικές πρακτικές.

Ο Συνδυασμός μας «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» είναι αυτό ακριβώς, χωράει όλους τους άξιους, τους δημιουργικούς, τους έντιμους ανθρώπους. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος να παρουσιάζω αυτόν τον συνδυασμό που ξεχωρίζει, όσον αφορά τη συνοχή και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, που νοιάζονται πραγματικά για την πολύπαθη πόλη μας, να δουν με προσοχή τα βιογραφικά των υποψηφίων μας. Γιατροί, δικηγόροι, τεχνοκράτες μηχανικοί, εκπαιδευτικοί, επιχειρηματίες, έμποροι, φοιτητές, απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της νίκης! Αυτή η ιδιαίτερα κοπιαστική διαδρομή, μας βγάζει στο ξέφωτο των επιλογών μας. Είναι καιρός ο τόπος να διοικηθεί από τέτοιους ανθρώπους, που δεν θα μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τις γνώσεις, την ικανότητα αλλά και για την πρόθεσή τους. Που δεν θα μετανιώσουμε, όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν, για την ψήφο που θα τους εμπιστευτούμε. Αυτό σας το εγγυώμαι!»

Σχετικά Άρθρα