Επιστολές Τελευταία Νέα

Το Ταμιείον Θράκης ενάντια στον διωγμό των Ελλήνων από την Ελλάδα

tamieio thrakhs

Μια πρόσκληση δέχθηκε χθες από το Ταμιείον Θράκης και τον πρόεδρο του καθ. κ. Γεώργιο Παύλου για συμμετοχή σε συνέντευξη τύπου και θα προσπαθήσω να είμαι εκεί γιατί τα όσα διάβασα μου φαίνονται ενδιαφέροντα. Η πρόσκληση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι θέλω να σας προσκαλέσω να παρευρεθείτε στην αυριανή ,2 Ιουλίου ώρα 12 το μεσημέρι , συνέντευξη τύπου η οποία θα παραχωρηθεί από τούς ΜΚΟ Ταμιείον Θράκης και ΝΕΠΑΣ .η συνεύντευξη θα πραγματοποιηθεί στα εργαστήρια Ηλεκτρομαγνητικής Θεωρίας –  Πολυπλοκότητας και Χάους στα κτήρια ΠΡΟΚΑΤ.

Το Ταμιείον Θράκης και η ΝΕΠΑΣ με έδρα την Πόλη τής Ξάνθης δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια  τόσο στην Θράκη όσο και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αλλά και στον διεθνή χώρο, πραγματοποιώντας διεθνή σχολεία Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού πολιτισμού και άλλες συναφείς δράσεις παιδείας τέχνης και πολιτισμού.

Στην συνέντευξη τύπου θα σας παρουσιάσουμε τόσο τα έργα τού, παρελθόντος αλλά και τούς σχεδιασμούς και τις στρατηγικές των δύο αυτών φορέων για το μέλλον του Ελλαδικού και του απανταχού Ελληνισμού.

Είναι πλέον σαφές σε κάθε σκεπτόμενο και ενήμερο  Έλληνα πολίτη ότι για πρώτη φορά στις ημέρες μας επιχειρείται ουσιαστικά ο διωγμός των Ελλήνων από την Ελλάδα αλλά και από την Ιστορία. Αυτό δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους στις ακαδημαϊκές μας ιδιότητες και σε άλλες ατομικές η προσωπικές μας ασχολίες .Εάν παύσει να λειτουργεί ο συλλογικός μας εαυτός τότε θα έχει πραγματοποιηθεί το σχέδιο όσων εδώ και πολλές δεκαετίες η και αιώνες οραματίζονται την εξαφάνιση των Ελλήνων ως εθνική, γλωσσική πολιτιστική, πολιτειακή και ιστορική οντότητα .

Ήδη το 1866 ο Λόρδος Λοντόντερυ ,Υπουργός εξωτερικών έλεγε : …….Οι Έλληνες πρέπει να καταντήσουν λαός μικρόψυχος ,ως οι λαοί του Ινδοστάν δια να είναι ολιγώτερον επικίνδυνοι…..

Περίπου τα ίδια έναν αιώνα αργότερα επαναλάμβανε ο  Κίζινγκερ …

Το έργο του παρελθόντος στα πλαίσια του Προγράμματος Ελλάδα Διεθνές σχολείο πολιτισμού των δύο αναφερομένων προηγουμένως ΜΚΟ αποτελεί βασικό στοιχείο έμπνευσης και άμεσης δημιουργίας στρατηγικής για την επιβίωση του Ελληνισμού αλλά και διεθνοποίηση-παγκοσμιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού.

Για τούς λόγους αυτούς θα είναι τιμή μας εάν αύριο το μεσημέρι διαθέσετε τον χρόνο σας και συμμετάσχετε στην Συνέντευξη τύπου όπου θα σας ανακοινώσουμε σημαντικές ενέργειες μας και θα σας ζητήσουμε να στηρίξετε ως φορείς πληροφόρησης και στήριξης τής  Ελληνικής Δημοκρατίας ένα καινοτομικό σχεδιασμό που αφορά τον παγκόσμιο Ελληνισμό και Την συνεργασία όλων των ελλήνων για την στήριξη τής ελληνικής υπόθεσης.

Με τιμή

Γιώργος Παύλος αν. καθ.ΔΠΘ

Σχετικά Άρθρα