slider Τελευταία Νέα

Το πρόγραμμα των Γιορτών για σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου: Συναυλία Ζωιδάκη στην κεντρική σκηνή

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω





 

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως
20:30 Συναυλία Ζωιδάκης
Ο Νίκος Ζωιδάκης που γεννήθηκε και ζει στα Χανιά ξεκινάει μαζί με τους συνεργάτες του απ’ την Κρήτη και έρχεται για δεύτερη φορά στην Ξάνθη, κουβαλώντας στην βαλίτσα της λύρας του τα πανέμορφα τραγούδια της λεβεντογέννας άπειρες μαντινάδες, τραγούδια απ’ την μεγάλη του δισκογραφία, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως Μαρκόπουλο, Ξαρχάκο, Λεοντή και άλλων. Όλα αυτά αλλά και πάρα πολλούς αυτοσχεδιασμούς του θα μας παρουσιάσει σε μια τρίωρη παράσταση ο Νίκος Ζωιδακης με την παρέα του. Καλή αντάμωση.

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας
19:30 Συναυλία Μουσικό εργαστήριο Άγγελου Μουρβάτη
Το Mουσικό Εργαστήριο του Άγγελου Μουρβάτη παρουσιάζει 3 συγκροτήματα που απαρτίζονται από μαθητές του εργαστηρίου! Μία βραδιά αφιερωμένη στην ηλεκτρική κιθάρα! Οι μαθητές θα ερμηνεύσουν γνωστά κιθαριστικά κομμάτια καθώς και δικές τους δημιουργίες!

Σκηνή Νησάκι – Ορφέως & Πινδάρου
Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης
19:30 «Αφήγηση Παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους…»
Μια φορά κι έναν καιρό μια παρέα φίλων που αγαπά τα λαϊκά παραμύθια έφτιαξε την ομάδα «ΠαραμυθοΘράκες». Από τότε ανταμώνουμε, μικροί και μεγάλοι, και αφηγούμαστε παραμύθια, με το δικό μας τρόπο και τη δική σας βοήθεια. Για να γίνει αφορμή το παραμύθι να ζήσουμε όλοι καλύτερα…
Με την υποστήριξη της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού http://pf-academy.gr/
Επιμέλεια: «ΠαραμυθοΘράκες». Οργάνωση: ΙΘΤΠ
Είσοδος Ελεύθερη

Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης, «Αλησμόνητες Πατρίδες»
Στο στέκι του Συλλόγου Μικρασιατών, Ιωακείμ Σγουρού απέναντι απο το παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής,( πάνω και πίσω από το καφέ Μπλέ), Παραδοσιακό γλέντι με μουσικές από όλη την Ελλάδα με καλεσμένη τραγουδίστρια την Ρία Ελληνίδου και συνέχεια με ρεμπέτικο-λαϊκό πρόγραμμα και αυθεντικές λιχουδιές και εδέσματα της ανατολής.

Πολιτιστικός σύλλογος Κατασκηνωτές
Βαλκάνια ΣΚΑ
Την Τρίτη κάτι έχω… Φυσικά και έχω να πάω στους κατασκηνωτές για να αγγίξουμε μαζί μουσικές κουλτούρες των Βαλκανίων που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Η βραδιά συνεχίζεται παρέα με ποτάκι ή σουβλάκι, ρυθμούς Sκa και όχι μόνο.

Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης
Ζωγραφίζω την Κύπρο.

Σχετικά Άρθρα