Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το Ποτάμι τίμησε την Ημέρα της Ευρώπης… στην Ξάνθη

potami skokos giorth eyrophs (4) potami skokos giorth eyrophs potami skokos giorth eyrophs (1) potami skokos giorth eyrophs (2) potami skokos giorth eyrophs (3)

Την Ξάνθη επισκέφτηκε ο πολιτικός υπεύθυνος του Ποταμιού Θανάσης Σκόκος και μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.  Περίπου 40 στελέχη σημμετείχαν ενώ ακολούθησε γεύμα με τους πολιτευτές στον πεζόρδο της Εθνικής.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις του Ποταμιού για την Ευρώπη. Με κεντρικό σύνθημα “Μπορούμε – τολμάμε – συγκρουόμαστε και χτίζουμε”, στελέχη του κινήματος βρέθηκαν σε όλη την Ελλάδα και  συζήτησαν με εθελοντές αλλά και φίλους υποστηρικτές – ανθρώπους που υπερασπίζονται μαζί μας το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Κοινός τόπος για όλους είναι ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν  για να γίνει η Ευρώπη μια πιο δίκαιη οικογένεια για όλους.

Το Ποτάμι εκτός από τις εκδηλώσεις της Αθήνας, του Πειραιά , της Αρτέμιδας και του Λαυρίου, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Αιτωλοακαρνανία, την Αργολίδα, την Αρτα, την Αχαΐα, τη Δράμα, τα Δωδεκάνησα, τον Εβρο, την Εύβοια, τη Ζάκυνθο, την Ηλεία, το Ηράκλειο, τη Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Καρδίτσα, την Κέρκυρα, την Κοζάνη, την Κορινθία, τις Κυκλάδες, τη Λάρισα, τη Μαγνησία, τη Μεσσηνία, την Ξάνθη, την Πρέβεζα, το Ρέθυμνο, τη Ροδόπη, τα Τρίκαλα, τη Φθιώτιδα, τα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα