Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το Ποτάμι ξεκίνησε από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και έφτασε στην Βιστονίδα

potami xanthis oreinh (1) potami xanthis oreinh (2) potami xanthis oreinh (3) potami xanthis oreinh (4) potami xanthis oreinh (5) potami xanthis oreinh

Το ταξίδι του ΒΑΝ του Ποταμιού στον νομό Ξάνθης, μαζί με τον Γιάννη Ιατράκη αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους του συνδυασμού, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και πέρασε κατεβαίνοντας από όλα τα μεγάλα χωριά της ορεινής Περιοχής Εχίνο, Γλαύκη, Μύκη, Σμίθη και πολλά μικρά όπου γινόταν στάση για επαφές με τους κατοίκους και διανομή των θέσεων του Ποταμιού. Οι υποψήφιοι του Ποταμιού Ξάνθης συνάντησαν τοπικούς παράγοντες και κόσμο, με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μειονοτικές περιοχές της Ξάνθης. Ακολούθησε κάθοδος στο παζάρι της Ξάνθης και στα κεντρικά καφέ της πόλης και επίσκεψη σε Κιμμέρια, Γενισέα, Άβδηρα αλλά και σε οικισμούς του Δήμο Τοπείρου.

Πεποίθηση όλων των Ξανθιωτών είναι ότι το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη θα είναι τρίτο κόμμα και πανελλαδικά (πράγμα που το δίνουν και όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις) αλλά και τοπικά στην Ξάνθη και ότι μια έδρα από τις τρεις του νομού, θα καταληφθεί από υποψήφιο του Ποταμιού Ξάνθης.

Στο περιθώριο της κίνησης του Βαν στην ορεινή περιοχή ο υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι κ. Γιάννης Ιατράκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους πολλούς μουσουλμάνους φίλους του, αλλά και με κατά καιρούς συνεργάτες του, αφού διατηρεί τεχνική εταιρία και έχει δώσει μέχρι σήμερα δουλειά σε αρκετό κόσμο από την περιοχή!!! Όλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δεν ήταν και λίγοι αυτοί που προσφέρθηκαν να γίνουν εθελοντές και να βοηθήσουν τόσο τον ίδιο στην προεκλογική του εκστρατεία όσο και το ίδιο το Ποτάμι.

Σχετικά Άρθρα