slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Τα “μπουμπούκια” οι αλληλέγγυοι Σακκάς και Δημητράκης οι ένοπλοι ληστές του ΑΧΕΠΑ. Τους συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική επ αυτοφώρω!

Επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής που είχε στο στόχαστρό της τα συγκεκριμένα άτομα αφού συνελήφθησαν αμέσως μετά από ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ – Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη που επίσης προέρχεται από τον αναρχικό χώρο.

Μεγάλη επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη αφού κατάφερε να συλλάβει τον 35χρονο Κώστα Σακκά και τον 41χρονο Γιάννη Δημητράκη επ’ αυτοφώρω και αφού μόλις είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, στερώντας έτσι από το μέλλον κάθε πιθανό ισχυρισμό αθωότητας από τους κατηγορούμενους, τουλάχιστον για την διάπραξη της ένοπλης ληστείας.

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής φαίνεται πως είχαν αποκτήσει γνώση για τις κινήσεις των δύο παλιών γνώριμών τους και μόλις διέπραξαν το αδίκημα, την στιγμή που επιβιβάζονταν στο όχημα διαφυγής τους, επενέβησαν χωρίς να επιτρέψουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης από τους ένοπλους δράστες και τους συνέλαβαν. Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη που προέρχεται και εκείνη από τον αναρχικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ο ένας είχε κατηγορηθεί για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση (Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς) κάτι για το οποίο είχε αθωωθεί και ο άλλος στους «ληστές με τα μαύρα» και οι δύο τους είχαν απασχολήσει για μακρά περίοδο τα Μέσα Ενημέρωσης, την Δικαιοσύνη ακόμα και την πολιτική ζωή του τόπου για το κατά πόσο δίκαια ή άδικα είχαν μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι, όταν οι δύο ένοπλοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και σύμφωνα με πληροφορίες προσποιούμενος τον γιατρό ο ένας και τον ασθενή ο άλλος, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής που είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ανεφοδιάσει το ΑΤΜ και υπό την απειλή των όπλων τους αφαίρεσαν την μία τσάντα με τα χρήματα αφού την δεύτερη ο υπάλληλος της χρηματαποστολής την χτύπησε και ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα αχρηστεύοντας το περιεχόμενο.

Για την Αντιτρομοκρατική τώρα παίρνουν «φωτιά» οι έρευνες όμως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και τυχόν άλλοι ασύλληπτοι συνεργοί και προπαντός αν αυτή η ενέργεια είχε την λογική «απαλλοτρίωσης» για τυχόν ενδεχόμενο μελλοντικό τρομοκρατικό χτύπημα προεκλογικά ή ακόμα και αμέσως μετά τις εκλογές και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις γύρω από τις έρευνες των Αρχών.

Δείτε τι έλεγαν οι Συριζαίοι για τον Σακά!!!

Σχετικά Άρθρα