slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης

Την παρακάτω πρόσκληση έστειλε στα μέλη του ο πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης και τους καλεί σε συνεδρίαση την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.
ΠΡΟΣ:
Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
             1) Ασκαρίδη  Ηλία                                        5) Μπαντάκ Σιαμπάν
             2) Γουναρίδη Στυλιανό                                  6) Τσακιρίδη Αφεντούλη
             3) Ιγιαννίδη Στέφανο                                     7) Χουσεϊν Ογλού Τιμούρ
             4) Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ                     8) Φανουράκης Εμμανουήλ
                                                                                         
Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση: Γεώργιος Τσέπελης (Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Ξάνθης)
 

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 21 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις:

  1. Έκφραση γνώμης για «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί ανωνύμου δημοτικής οδού στο ύψος του 1ου χλμ Ξάνθης – Καβάλας» (εισηγητής Πρόεδρος Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  2. Έκφραση γνώμης για «δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Καπνεργατών 6» (εισηγητής Πρόεδρος  Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  3. Έκφραση γνώμης σχετικά για «δημιουργία μιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ικονίου 6» (εισηγητής Πρόεδρος Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  4. Έκφραση γνώμης σχετικά με τον χώρο λειτουργίας και τον καθορισμό θέσεων υπαίθριας αγοράς – εμποροπανήγυρης με την ευκαιρία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών έτους 2020». (εισηγητής Πρόεδρος Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  5. «Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3037/2002». (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ιωάννης Ζερενίδης)
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζερενίδης
(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

Σχετικά Άρθρα