Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το ΔΣΣ τίμησε την γιορτή του Γεωργίου στο Πετροχώρι

ai giorghs petroxori stratos (7) ai giorghs petroxori stratos ai giorghs petroxori stratos (1) ai giorghs petroxori stratos (2) ai giorghs petroxori stratos (3) ai giorghs petroxori stratos (4) ai giorghs petroxori stratos (5) ai giorghs petroxori stratos (6)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τιμή γιορτάστηκε στο Στρατόπεδο του Πετροχωρίου Ξάνθης η γιορτή του προστάτη του στρατού Αγίου Γεωργίου. Στην δοξολογία πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου σεβασμιώτατος κ.κ. Παντελεήμων ενώ στην τελετή παρευρέθησαν ο Σωματάρχης ο Υ/κτής του ΔΣΣ, οι διοικητές των Ταξιαρχιών, ο Περιφεριάρχης κ. Παυλίδης, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Ζαγμαφέρης, Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών κ. Γιάννης Σπυριδόπουλος πολλοί εκπρόσωποι σωματείων και συνδέσμων, Αξιωματικοί- οπλίτες και πλήθος κόσμου μαζί με μαθητές από Γυμνάσια και Δημοτικά.

Μετά το πέρας της Τελετής, έγινε επίδειξη αντιμετώπισης εχθρού από ομάδα του στρατού με πλήρη πολεμική εξάρτυση, ενώ έγινε και παρουσίαση των οπλικών συστημάτων. Ακολούθησε με μικρή δεξίωση όπου προσφέρθηκαν αναψυκτικά- καφές και το πατροπαράδοτο τσουρέκι ενώ οι επισκέπτες τίμησαν τα νοστιμότατα βουτήματα που έκανε μονάδα εκστρατείας αρτοποιείου του Στρατού.

Σχετικά Άρθρα