Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τους “διαπόμπευσε” για τα καλά ο Μίχογλου… Ανάρτησε στη Διαύγεια τα ονόματά τους και ξεσηκώθηκε θύελλα!

Screenshot_1 Screenshot_2

Γράψαμε πρώτοι και αποκλειστικά το πρωί της Δευτέρας ότι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έθεσε δύο μηχανικούς του Δήμου του σε αργία και έγινε πανικός στα τηλέφωνά μας αλλά και στο site από πλευράς επικεψιμότητας. Πρόκειται για μια γυναίκα του κλάδου ΠΕ Περιβάλλοντος και έναν άνδρα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών για τους οποίους υπάρχει απόφαση του εισαγγελέα Ξάνθης για παραπομπή τους σε δίκη σχετικά με παλιότερη υπόθεση και τους οποίους ο Μίχογλου τους έθεσε σε αργία. ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ με τον χειρισμό του θέματος ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τα ονόματα των παιδιών για τα οποία στο κάτω, κάτω ισχύει ΠΡΩΤΙΣΤΑ και ΚΥΡΙΑ το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν έκανε το ίδιο όμως και ο Δήμος Τοπείρου που στην ουσία τους διαπόμπευσε αναρτώντας φαρδιά πλατιά τα ονόματά τους στο Διαύγεια παρά του ότι αυτό δεν επιτρέπεται !!!!

Απαγορεύεται η ανάρτηση αυτών των αποφάσεων

Όπως είναι προφανές, πρόκειται για σοβαρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς βρέθηκαν σε κοινή θέα, ευαίσθητα δεδομένα όπως είναι η εμπλοκή δύο ατόμων με τη δικαιοσύνη, εν προκειμένω, δύο υπαλλήλων. Τόσο η νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όσο και ο νόμος για τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απαγορεύουν την ανάρτηση αυτών των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Αποσύρθηκαν το πρωί της Τρίτης οι αποφάσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Τρίτης (σήμερα) και μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμά μας, οι δύο αποφάσεις έπαψαν να εμφανίζονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (αποσύρθηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου που κατάλαβαν το εύρος της αντίδρασης και ότι και οι υπάλληλοι θα κινηθούν εναντίον τους) μιας και όπως γράφει ο ίδιος ο Δήμος Περιείχαν Προσωπικά Δεδομένα!!!!!

Το «κακό» όμως έγινε αφού η σχετική πληροφορία διαδόθηκε και οι αποφάσεις ήταν αναρτημένες για πάνω από 24 ώρες και όλοι στην Ξάνθη έμαθαν τα ονόματα των Μηχανικών που τέθηκαν σε αργία. (Ήταν θέμα συνεργατών ή ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου ελαφρά την καρδία δημοσιοποίησε με δική του ευθύνη τα ονόματα; Πιθανότατα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να το διευκρινίσει αυτό!).

Σχετικά Άρθρα