Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τον καλέσανε τον Παυλίδη σε ένα από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ξάνθης τρεις φορές και δεν πήγε… Ποιος τον φταίει κ. Σαμαρά;;;

«Κλαψουρίζουν» τον τελευταίο καιρό διάφοροι «συνάδελφοι» για τον υποτιθέμενο αποκλεισμό του Γ. Παυλίδη από τα ΜΜΕ της περιοχής και ότι είναι κατατρεγμένος και άλλα τέτοια κουλά. Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας… τόσο για την επικοινωνιακή πολιτική του συνδυασμού της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια ΑΜΘ όσο και για ο ποιον των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της Ξάνθης. Έτσι κ. Σαμαρά θα πάρει η Νέα Δημοκρατία την Περιφέρεια ΑΜΘ;;;;;

Αναδημοσίευση από το : http://www.xanthitimes.gr/2014/02/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

 

Είμαστε και εμείς μέσα στους πληρωμένους κονδυλοφόρους;

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της επιστολής του Γ. Παυλίδη επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας ΑΜΘ, σκεφτόμαστε αν τελικά είμαστε και εμείς οι «πληρωμένοι» κονδυλοφόροι, ως μέσον ενημέρωσης.

Αναφέρομαι στην τελευταία ανακοίνωση που έβγαλε ο Γ. Παυλίδης και καυτηρίαζε τους δημοσιογράφους οι οποίοι στηρίζουν τις πολιτικές επιλογές του Άρη Γιαννακίδη και του Φ. Καραλίδη.

Ο κ. Γ. Παυλίδης κλήθηκε στην πρωινή μου εκπομπή τρείς φορές η τελευταία μετά από τις σκληρές ανακοινώσεις περί πληρωμένων κονδυλοφόρων και αρνήθηκε μάλιστα να το πράξη.

Δικαίωμα του. Όπως δικαίωμα του κάθε πολιτικού να μην θέλει να μας τιμήσει με την παρουσία του στον super fm όπως και στις ηλεκτρονικές σελίδες του site μας xantitimes.gr.

Πάμε στην ιστορία του πράγματος. Καλούμε τον κ. Παυλίδη την Τετάρτη το βράδυ στο τηλέφωνο προκειμένου να συνεννοηθούμε και να τον φιλοξενήσουμε στην ραδιοφωνική εκπομπή στον super fm όπου την ευθύνη έχω εγώ. Παράλληλα δε ότι Δελτία τύπου στέλνει η παράταξη του στην ηλεκτρονική εφημερίδα xanthitimes.gr την κοινοποιούμε χωρίς ποτέ να ζητήσουμε από τον κ. Παυλίδη να κοπεί τιμολόγιο και να πληρωθεί γιατί πιστεύουμε ότι σαν ενημερωτικό site έχουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τις θέσεις όλων των πολιτικών φορέων ανεξάρτητα αν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι. Ο κ. Παυλίδης απαντώντας στο τηλέφωνο, μας ανέφερε ότι θα επικοινωνούσε μαζί μας πριν την εκπομπή –ήταν η Τρίτη συνεχόμενη φορά- (φυσικά και η τελευταία) –που είπε ότι δέχεται να φιλοξενηθεί στην ραδιοφωνική μας εκπομπή αλλά θα μιλούσαμε και πάλι τηλεφωνικά για το αν έχει την δυνατότητα ή όχι. Εμείς θεωρήσαμε δεδομένο ότι ο κ. Παυλίδης θα επικοινωνήσει και τηλεφωνικά θα συμμετάσχει στην εκπομπή μας εφ όσον δεν έγινε το αντίθετο. Ο κ. Παυλίδης δεν επικοινώνησε και δεν μας έκανε την τιμή μέσω του δικού μας βήματος να ενημερώσει τους πολίτες της ΑΜΘ οι οποίοι θα κληθούν να τον ψηφίσουν σε λίγο καιρό.

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης του που μιλά για «πληρωμένους» δημοσιογράφους που προβάλλουν το έργο του κ. Γιαννακίδη, απλά αναρωτιόμαστε αν και εμείς ανήκουμε στα μέσα ενημέρωσης – όπως λέει ο ίδιος – που τα «παίρνουν» από τον κ. Γιαννακίδη και λειτουργούμε ως πληρωμένοι κονδυλοφόροι αναρωτιόμαστε και εμείς αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία των μέσων ενημέρωσης και για αυτό δεν μας τιμά με την παρουσία του. Όμως κύριε Παυλίδη δεν μπορείς να λες ότι κάποια μέσα λειτουργούν ως «μουτζαχεντίν» για τον κ. Γιαννακίδη και όταν κάποια άλλα μέσα σου δίνουν τον χώρο για να εκφράσεις τις πολιτικές σου θέσεις να τα σνομπάρεις(;) να τα θεωρείς «πληρωμένα» από τον πολιτικό σου αντίπαλο(;)

Θα θέλαμε τέλος πάντων να γνωρίζουμε και εμείς αν είμαστε κονδυλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία ή όχι. Μην αποκτήσουμε και στα γεροντάματα κρίσεις συνειδήσεων.

Με εκτίμηση

Α. Παυλικιάνος.

Σχετικά Άρθρα