Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τον αμυντικό Αριστοτέλη Καρασαλίδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη

Παίκτης της Ξάνθης και επίσημα είναι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, ο οποίος αποχώρησε από τον Ηρακλή. Πρόκειται για την τέταρτη της μεταγραφή της ομάδας μας μετά τους Πάμπλο Ντε Λούκας, Θανάση Παπαγεωργίου και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Καρασαλίδη Αριστοτέλη». Ο Αριστοτέλης είναι γεννημένος στις 3 Μαϊού του 1991 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, παρότι έγινε επαγγελματίας το 2010 δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα «ασπρόμαυρα» καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Το 2011 έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πανσερραϊκού οπού μετά από δύο καλές σαιζόν πήρε μεταγραφή για τον Άρη.

Στον Άρη έμεινε μόλις για έξι μήνες για να ακολουθήσει η παρουσία του για έξι μήνες στον Πανηλειακό και εν συνεχεία μία σαιζόν με τη Νίκη Βόλου στην Super League, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στον Ηρακλή οπού πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Σχετικά Άρθρα