Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Τι να κάνεις για να συντηρήσεις το δερμάτινό σου σε τέλεια κατάσταση

 

Ο χειμώνας είναι εδώ και σίγουρα οι περισσότεροι έχετε αλλάξει τα ρούχα στην ντουλάπα. Τι γίνεται όμως με τα δερμάτινά μας; Ακολουθώντας κάποιους απλούς κανόνες καθαρισμού μπορεί κανείς να διατηρήσει τα δερμάτινα ρούχα σε καλή κατάσταση και να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής τους.

Τα δερμάτινα θα πρέπει να καθαρίζονται στο τέλος κάθε σεζόν και να μη φυλάσσονται βρώμικα. Αν λεκιάσει ένα δερμάτινο ρούχο, μην προσπαθήσετε να το καθαρίσετε μόνοι σας με κάποιο τρόπο που πιθανόν έχετε ακούσει ότι είναι κατάλληλος απευθυνθείτε σε κάποιο καθαριστήριο δερματίνων ειδών το οποίο σας εγγυάται σωστό καθαρισμό.

Για να προστατεύσετε το δερμάτινό σας πρέπει να το βουρτσίζετε συχνά με μια μαλακή βούρτσα, αν πρόκειται για σουέντ, που βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και χτενίζει το πέλος του. Αν πρόκειται για λείο δέρμα μπορείτε να το περνάτε συχνά με ένα νωπό πανί.

Αν το δερμάτινό σας βραχεί, αφήστε το να στεγνώσει μόνο του και μην το εκθέτετε ποτέ σε φωτιά·ή σε μεγάλη θερμοκρασία, φυλάτε πάντα το ρούχο σε δροσερό και αεριζόμενο μέρος. Αν έχετε κάποιο δερμάτινο σύνολο, ποτέ μην πηγαίνετε μόνο το ένα κομμάτι αλλά ολόκληρο το σύνολο για καθάρισμα.

Με τη χρήση και το πέρασμα του χρόνου τα δερμάτινα ενδύματα λόγω της έκθεσής τους στον ήλιο, στη βροχή και σε τεχνητό φως ξεθωριάζουν λίγο, αποκτούν διχρωμίες ή φθείρονται. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ανάγκη να πετάξετε το ρούχο ή να το φυλάξετε στην ντουλάπα δίχως να το χρησιμοποιείτε. Η αλλαγή χρώματος έχει ποσοστά επιτυχίας έως και 100%. Αυτό εξαρτάται τόσο από την ποιότητα του δέρματος και την απορροφητικότητά του όσο και από την εμπειρία, τις γνώσεις και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου.

Με λιγα λόγια το δερμάτινό σας μπορείτε να το κρατήσετε πολλά, πολλά χρόνια ακολουθώντας λίγες βασικές συμβουλές…

 

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η λύση της βιοτεχνίας ALEXANDER στην Διομήδεια Ξάνθης και η ιδιοκτήτριά της Στέλλα Παπαντοπούλου που εδώ και χρόνια φορτίζει να βρεις το καλύτερο δερμάτινο στην καλύτερη τιμή… αλλά και έχει ένα από τα καλύτερα εργαστήρια συντήρησης και μεταποίησης του δερμάτινού σας σε ολόκληρη την βόρειο Ελλάδα. Οι συμβουλές τις παρέχονται δωρεάν σε όλους….

ALEXANDER ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ στην Διομήδεια Ξάνθης… τηλ. 25410 91109

Βρείτε το και στο facebook: https://www.facebook.com/Alexander-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-1385744361695659/

dermatina alexander (2) dermatina alexander (1) dermatina alexander dermatina alexander (3)

Σχετικά Άρθρα