Έβρος Τελευταία Νέα

Τιμητική διάκριση στον DrJosefAckermann από τον Δήμαρχο Σαμοθράκης

akerman samothraki

Ο Δήμος Σαμοθράκης, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο «Ν.Φαρδύς», εκδήλωση στην οποία  απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον DrJosefAckermann ως φίλο της Σαμοθράκης, αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον του για το νησί.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε, με την ευκαιρία των εργασιών του 5 ουΧρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκηςστις 11 Οκτωβρίου 2014, στις οποίες συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας με θέμα «Η ταυτότητα της Σαμοθράκης και οι προοπτικές ανάπτυξής της».

Στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν, επισκέφθηκαν την Σαμοθράκη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βουλευτής Ν.Ροδόπης και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών  Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Dr.JosefAckermann, πρώην Πρόεδρος της DeutscheBankως  κεντρικός ομιλητής της ημερίδας. Επίσης η κα Αλεξάνδρα Μητσοτάκη  Πρόεδρος της ActionAid και του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού στο Παρίσι, ο πρόεδρος διεθνών βραβείων GiuseppeSciacca αιδεσιμότατος του Βατικανό κ. Μπρούνο Λίμα, η γενική γραμματέας των βραβείων κα Βίκυ Μπαφατάκη,ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής κ.ά.

ΟΔήμαρχος πραγματοποίησε σειρά επαφών  με τους επίσημους καλεσμένους και συμμετέχοντες της ημερίδας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στο νησί.

Σχετικά Άρθρα