Αστυνομικά Καβάλα Τελευταία Νέα

Της έκλεψε το πορτοφόλι στη είσοδο τράπεζας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία κλοπή πορτοφολιού, 66χρονης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί, την 18-10-2013 το πρωί, στην Καβάλα. Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 62χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Περού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 62χρονος μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα, στην πόλη της Καβάλας και κατά την έξοδο, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό στον ειδικό προθάλαμο, αφαίρεσε από την τσάντα της 66χρονης, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 915 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Κατά την διάρκεια τον ερευνών βρέθηκε το πορτοφόλι με τα έγγραφα και αποδόθηκαν στην 66χρονη. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 62χρονου θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα