Ατζέντα Τελευταία Νέα

Την Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα και την ΔΕΥΑΞ

dhmotiko symboylio xanthis (6)

Με επτά θέματα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και ο πρόεδρός του έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις στα μέλη του. Σύμφωνα με αυτές καλούνται τα μέλη να προσέλθουν στις 10 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ για απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης (Σδρέβανος Μαρίνος Πρόεδρος ΔΕΥΑΞ)

Έκδοσης κανονιστικής απόφασης για τον καθορισμό τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2015 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων προνοιακών επιδομάτων (εισηγήτρια Μοσχου Στυλιανή)

Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων προνοιακών επιδομάτων (εισηγήτρια Μοσχου Στυλιανή)

Λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλών της «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Μ.-ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΟΕ» (εισηγητής Μιχαήλ Παπαδόπουλος)

Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής για προμήθειες έτους 2015 (εισηγήτρια Ράλλη Χριστίνα)

Εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και σε περίπτωση απουσίας του, τον αναπληρωτή του για την υπογραφή οπουδήποτε εγγράφου σχετικά με την τροποποίηση των εγγράφων Συνεργασίας, Καταστατικών και οποιαδήποτε σχετικού με την υπόθεση εγγράφου, των Τοπικών Συμπράξεων για την Απασχόληση όπου συμμετέχει ο Δήμος  Ξάνθης (εισηγήτρια Χατζογλίδου Δέσποινα).

Σχετικά Άρθρα