slider Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή η παρουσίαση του λογότυπο και των δράσεις προβολής για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης

Πρόσκληση απεύθυνε προς τα ΜΜΕ της περιοχής ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος σχετικά με την επίσημη παρουσίαση του λογότυπου και των συναφών μέσων προβολής των Επετειακών εκδηλώσεων των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Θράκης που θα διοργανωθούν από την ΠΑΜΘ.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και η Επιτροπή οργάνωσης των εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ για την Επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση του λογότυπου, του branding, του βίντεο και της ιστοσελίδας της ΠΑΜΘ για τις επετειακές εκδηλώσεις, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής.

Κατά την παρουσίαση, ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Θεοχάρης Δαλακούρας, θα αναπτύξει το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν οι θρακιώτισσες σολίστ Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, η παιδική χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, η πολυφωνική χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής καθώς επίσης και μέλη του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής με την αστική παραδοσιακή ενδυμασία της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ

 Χρήστος Μέτιος

Σχετικά Άρθρα