Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Την Παρασκευή έγιναν τα εγκαίνια της 1 ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης

 ???????????????????

Άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες της η 1 η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης παράλληλα με την «3 η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας»που πραγματοποιούνται στο Κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στην Ξάνθη από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 υπό την διοργάνωση του Επιμελητήριο Ξάνθηςκαι τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Α.Μ-Θ – Π.Ε. Ξάνθης και του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης έχουν προγραμματιστεί οι εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ώρα 18:30

Εκδήλωση Γευσιγνωσίας με προσκεκλημένη την κα. Μαρία Εκμεκτσίογλου.Η κορυφαία chef της Πόλης με τη μαεστρία, το μεράκι και τον δικό της εύγλωττο τρόπο θα δημιουργήσει και θα παρουσιάσει ανεπανάληπτα πιάτα με προϊόντα που παράγονται στην Ξάνθη. Όλα αυτά μαζί με τις μοναδικές μαγειρικές συμβουλές της Μαρίας.

Πέρα από τα υλικά που θα αποτελέσουν τα συστατικά για τις συνταγές της Μαρίας θα παρουσιαστούν και άλλα στοιχεία της ξανθιώτικης γαστρονομίας, όπως τα φημισμένα κρασιά και γλυκά, οι ξηροί καρποί, ο αρωματικός καφές κ.α. που αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της ταυτότητας και του πολιτισμού του τόπου μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ώρα 20:00

Μουσική συναυλία με τίτλο: «Όταν συναντιούνται οι φίλοι»

Η Μπάντα:

ODashoKurti, έχοντας συνεργαστεί με τους περισσότερους σπουδαίους δημιουργούς και τραγουδιστές (Γ. Νταλάρας, Ε. Βιτάλη, Γλυκερία, Α. Βαρδής, Δ. Ζερβουδάκης, Γ. Καλατζής, Ε. Τσαλιγοπούλου κ.α.) βάσει την βαλκανική σφραγίδα και το προσωπικό του στυλ.

Ο Βασίλης Προδρόμου, μετά τις επιτυχίες δισκογραφικές και live δραστηριότητες στην πρωτεύουσα, έχει πολλά να πει μέσα στον χειμώνα 2014-2015.

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος, είναι ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού της γενιάς του.

Ο Δημήτρης Σίντος, όπως προδίδει και το επώνυμό του «Σιντο» – νίζει την ορχήστρα και δίνει παλμό.

Ο Στέφανος Σεκέρογλου, με στιβαρό δοξάρι φέρνει έναν ευρωπαϊκό αέρα.

Και η «ντόπια» Χρύσα Μωραΐτη, με τη

Σχετικά Άρθρα