Αθλητικά Τελευταία Νέα

Την πίτα της έκοψε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Βασίλισσα της Θράκης» (pics)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου
Στην εμπορική λέσχη Ξάνθης την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στης 7 και 30 το απόγευμα την πίτα της έκοψε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Βασίλισσα της Θράκης» παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, επισήμων αλλά και φίλων της ομάδας.
Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πάτερ Άνθιμος, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, η πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου, ο Αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη Γιάννης Παπαδημητρίου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη που προλόγισε ένα βίντεο αφιέρωμα στην πορεία της ομάδας για να φτάσει να βρίσκεται σήμερα στην Β’ Εθνική. Ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήραν για να απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας Διαμαντής Σκουλαρίκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Αντιπρόεδρος της Skoda Ξάνθη Γιάννης. Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις του γιατρού της ομάδας και της ταβέρνας «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ». Η βραδιά έκλεισε με το μοίρασμα βασιλόπιτας. Και του χρόνου με υγεία κορίτσια και πάντα νίκες στην ομάδα μας!

DSC_0019

Ο Πρόεδρος της ομάδας Διαμαντής Σκουλαρίκης με την σύζυγο του
DSC_0033
Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας κόβει την πίτα της ομάδας

DSC_0037
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας χαιρετίζει της εκδήλωση

DSC_0031

Οι βασίλισσες της Θράκης!!

DSC_0054

Η τυχερή της βραδιάς Αθανασία που κέρδισε το φλουρί με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σκουλαρίκη.

DSC_0022 DSC_0043 DSC_0044
DSC_0046
Νο46 Στο κοπή της πίτας παραβρέθηκε και ο συγγραφέας κ. Θανάσης Μουσόπουλος.

DSC_0050
Και του Χρόνου με υγεία και πάντα νίκες στις ..Βασίλισσες!
DSC_0052

Τυχερή της βραδιάς ήταν η νεαρή παίκτρια της ομάδας Αθανασία Κρουστάλη που κέρδισε το φλουρί.

Σχετικά Άρθρα