Ατζέντα Τελευταία Νέα

Την Κυριακή 31 Αυγούστου ο 7 ος μεγάλος Ποδηλατικός Γύρος της Ξάνθης

 AFISA 7os  PANELINIOS AGONAS 2014

«Η γλώσσα της πράξης μας συναντά το αποτύπωμα της εμπειρίας μας. Μια ακόμα μείζονα χειρονομία από έναν χαμηλόφωνο δημιουργό. ΠΗΓΑΣΟΣ και ποδηλάτες σε μία μοναδική απεικόνιση της συμπεριφοράς τους. Ένδειξη ελπίδας η θρησκευτική μαγεία και της φετινής μας συνάντησης. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είμαστε μόνο παρατηρητές, αλλά και παρατηρούμενοι.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

7ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ 99,1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο Πήγασος», σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Αβδήρων και τον Δήμο Τοπείρου διοργανώνουν ποδηλατικό αγώνα δρόμου για αθλητές με Δελτίο και OPEN.

Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. για την κατηγορία Ανδρών και 11.15 π.μ. για την ΟΡΕΝ κατηγορία.

H διαδρομή θα είναι κυκλική με Αφετηρία τον χώρο Γηπέδου Α.Ο.Ξ, Κεντρική Πλατεία, Κιμμέρια, Λευκόπετρα, Σέλερο,  Πολύσιτος, Συδινή, Κουτσό, Νέα Κεσσάνη, Παραλία Μάνδρας, Παραλία Αβδήρων, Περιφερειακή διασταύρωση Αβδήρων, Εύλαλο, Πετροχώρι, Εκτενεπόλ Ξάνθης, Περιφερειακός προς Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς, Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, Ξάνθη, Τερματισμός χώρος Γηπέδου Α.Ο.Ξ.

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ποδηλατικές δράσεις του παιδικού- αστικού τμήματος του ΠΗΓΑΣΟΥ στο χώρο του πάρκου του Κοσύνθου ποταμού.

Σχετικά Άρθρα