Οικονομία Τελευταία Νέα

Την επιδρομή κατασχέσεων που πλήττει τους Ξανθιώτες έφερε στην Βουλή ο Τέρενς Κουίκ. Πυρά και κατά της Ziraat bank

zirat bank

Την απίστευτη επιδρομή κατασχέσεων και πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας, που κατά συνέπεια στοχεύει και κατά της αξιοπρέπειας των εξαθλιωμένων πλέον συμπολιτών μας της Ξάνθης (αλλά και εναντίον των Ελλήνων όλης της χώρας) που δεν μπορούν πλέον να καταβάλλουν τα χρωστούμενα στην Εφορία, σε Ταμεία και Τράπεζες, καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αντίστοιχα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός σύμβουλος Τέρενς Κουίκ, επικεφαλής του περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Και όλα αυτά των ώρα που στη Θράκη κάνει πάρτυ η τουρκική Τράπεζα ΖΙΡΑΑΤ ΜΠΑΝΚ δίνοντας εύκολα δάνεια, αλλά υποθηκεύοντας σπίτια και ελληνική γη, τα οποία επί της ουσίας είναι υποψήφια για να περάσουν μέσω πλειστηριασμών στα χέρια της Άγκυρας.

Ο κ. Κουίκ καταλήγοντας στην ερώτησή του ρωτάει τους υπουργούς:

Στοχεύετε να συμβάλετε κ. κ. Υπουργοί στην «ερημοποίηση» των παραμεθόριων περιοχών; (Για να γίνουν αυτές οι περιοχές και «βορά» της ΖΙΡΑΑΤ ΜΠΑΝΚ, δηλαδή της Άγκυρας;)

Προτίθεστε να διακόψετε τους πλειστηριασμούς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ή με κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου για τις παραμεθόριες περιοχές;

Τι μέτρα θα λάβετε ΑΜΕΣΑ, για την ενίσχυση της ρευστότητας των κατοίκων της Ξάνθης και της ευρύτερης ΑΜ-Θ Περιφέρειας;

Προς ενίσχυση της ρευστότητας της εν λόγω περιοχής, προτίθεστε να καταβάλλετε άμεσα τα οφειλόμενα, όπως τις επιστροφές φόρων από τις ΔΟΥ;

(σ.ε. Περιμένουμε τις απαντήσεις κύριοι υπουργοί… οι Ξανθιώτες περιμένουν…)

Σχετικά Άρθρα