Λάσπη Τελευταία Νέα

«Τζίφος» η συνάντηση Κουρουπλή αυτοδιοκητικών για την Αναπτυξιακή Ξάνθης

Μπαρούφες τούμπανα και σανό μας πούλησε και ο Σύριζα στο θέμα της Αναπτυξιακής Ξάνθης και της διαχείρισης του προγράμματος Leader. Έτσι οι ελπίδες που είχαν οι αυτοδιοικητικοί μας που κατέβηκαν στην συνάντηση με τον υπουργό χθες το μεσημέρι αποδείχθηκαν φρούδες!!!!!!!

Το φιάσκο της συνάντησης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε με τους αυτοδιοικητικούς και τους βουλευτές της Ξάνθης με θέμα την εξεύρεση λύσης για το θέμα της Αναπτυξιακής και της υποβολής φακέλου για το νέο πρόγραμμα Leader!!!

Στη συνάντηση συμμετείχαν μετά από την πρόσφατη επίσκεψη του Κουρουπλή στην Ξάνθη και τις θετικές δηλώσεις του ο Υπουργός, ο Αν. Υπουργός Γιάννης Μπαλάφας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, οι Δήμαρχοι Χ. Δημαρχόπουλος και Καπζά Τζεμήλ, οι 3 βουλευτές του Νομού, υπηρεσιακοί παράγοντες και νομικοί των Υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Aνάπτυξης αλλά και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

Αποτέλεσμα της συζήτησης για την επανεκκίνηση της Αναπτυξιακής Ξάνθης… δεν υπάρχει περίπτωση… και τα 15 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε και πάλι στην Κομοτηνή και θα τα καρπωθούν οι επαγγελματίες και βιοτέχνες της γειτονικής πόλης… εμείς θα μείνουμε και πάλι με τον #@^^#% που μα άφησε η ΝΔ όταν έκλεισε την ΑΝΞΑΝ.

Σχετικά Άρθρα