slider Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τεράστια επιτυχία 843.000 ευρώ για αποκαταστάσεις υποδομών στη Σταυρούπολη

Με τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη να ενεργοποιεί τις διαδικασίες στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και να συμβάλλει στα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση της συνάντησης  του  Δημάρχου Ξάνθης  κ. Μανώλη Τσέπελη με τον  Υπουργό  κ. Κώστα Καραμανλή για την Ξάνθη,  ολοκληρώθηκε η διάθεση 843.000 ευρώ από το Υπουργείο για τη Σταυρούπολη του Δήμου Ξάνθης.

Η υλοποίηση του έργου «Αποκαταστάσεις υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης  Δήμου Ξάνθης» είναι πλέον εφικτή και το όφελος της Σταυρούπολης  θα σηματοδοτήσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλο το Δήμο Ξάνθης και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης αμέσως μετά την υπογραφή της  δέσμευσης των 843.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου και τη διάθεση της ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασης, στον Δήμο Ξάνθης,  δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και όλους του υπαλλήλους, έναν προς έναν,  που εμπνεύστηκαν από την προοπτική που δίνουμε για το αύριο και εργάστηκαν σκληρά, με αίσθηση ευθύνης προς τους πολίτες και την περιοχή και καταφέραμε να καταθέσουμε ολοκληρωμένα και εμπεριστατωμένα τα αιτήματα μας στο Υπουργείο για τη Σταυρούπολη της Ξάνθης.

Ευχαριστώ τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που ενεργά υποστήριξε τις προτάσεις μας για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τους συνεργάτες του,  που αγκάλιασαν τα αιτήματά μας με αμεσότητα, αποδεικνύοντας ότι  το ενδιαφέρον τους για την ακριτική περιοχή μας είναι υψηλό και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας ουσιαστικό και ωφέλιμο για όλους τους Ξανθιώτες.

Υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις το Δημόσιο Συμφέρον και θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να καταθέτουμε προτάσεις, να υποστηρίζουμε πολιτικές, να παράγουμε αποτέλεσμα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι  η υπεύθυνη και τεκμηριωμένη άποψη για την ανάπτυξη της Ξάνθης και των πολιτών της θα επιβραβεύεται από τα Υπουργεία της Κυβέρνησης, εξασφαλίζοντας κονδύλια για το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής μας».

Σχετικά Άρθρα