Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τεράστια αγροτική συγκέντρωση οργάνωσε στην Γενισέα ο Αλέκος Κοντός για να υποδεχθεί τον Λ. Αυγενάκη. Τα είπαν και οι δύο έξω από τα δόντια (φωτογραφίες)

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Βουλευτή Ηρακλείου και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και με στελέχη από τον Πρωτογενή Τομέα , βρέθηκε χθες το απόγευμα στον Δήμο Αβδήρων και συγκεκριμένα στην Γενισέα, όπου και συνομίλησαν για τα προβλήματα του Πρωτογενούς Τομέα και τις μελλοντικές προκλήσεις των αγροτών.

Ο κ. Αυγενάκης αφού άσκησε σκληρή κριτική στην ακολουθούμενη Πολιτική της Κυβέρνησης, εστιάζοντας στον πρωτογενή τομέα, έκανε λόγο για βέβαιη νίκη του κόμματος στις επόμενες εκλογές και κάλεσε τους συγκεντρωθέντες να βοηθήσουν στη νέα Συμφωνία Αλήθειας και το κτίσιμο των κοινωνικών συμμαχιών, επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικά για τον Πρωτογενή Τομέα, στάθηκε στη μείωση του κόστους παραγωγής, στην αύξηση της προστιθέμενες αξίας των παραγόμενων προϊόντων και στη μείωση των συντελεστών φορολόγησης.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης ο Πρωτογενής Τομέας είναι ο ένας από τους τρεις πυλώνες που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση η ΝΔ ως κυβέρνηση, με τους άλλους δύο να είναι η Ναυτιλία και ο Τουρισμός.

Οι 400 περίπου αγρότες που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Δήμου Αβδήρων και είχαν προσκληθεί από το γραφείο του πρώην υπουργού Αλέκου Κοντού εστίασαν στο φορολογικό και το ασφαλιστικό επιμένοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου νόμου που δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο κέρδους.

Ο Αλέκος Κοντός επεσήμανε την απομάκρυνση της ΝΔ από τον αγροτικό κόσμο τα τελευταία χρόνια και δήλωσε ότι είναι παρόν στην προσπάθεια που κάνει ο κ. Αυγενάκης και ο Κυριάκος για να έρθουν κοντά στους αγρότες και τα προβλήματά τους.

Παρόντες εκτός από τους αγρότες και δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ, ενώ τον κ. Αυγενάκη συνόδευσε σε όλη την περιοδεία του ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

avgenakhs kontos  avgenakhs triantafylidis DSC_0011 DSC_0013 DSC_0016 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0024 DSC_0028 DSC_0030 DSC_0033 metios DSC_0043 DSC_0049 kontos DSC_0055 avgenakhs DSC_0059DSC_0006

Σχετικά Άρθρα