slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα «100 χρόνια Ξάνθη» τίμησαν οι Ξενοδόχοι της πόλης |Κοσμοσυρροή στην «Οικία Μ. Χατζιδάκη»

Τα 100 χρόνια ελεύθερης Ξάνθης τίμησαν με τον τρόπο τους ο σύλλογος ξενοδόχων Ν. Ξάνθης, με την διοργάνωση εκδήλωσης ιστορικού περιεχομένου, στο «Σπίτι Τέχνης και Πολιτισμού – Οικία Μ. Χατζιδάκη». Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα μίλησαν οι Βασίλης Αιβαλιώτης, καθηγητής ΔΠΘ, Νατάσα Μιχαηλίδου, Αρχαιολόγος – ξεναγός και Δημήτρης Γκαγκαλίδης, καθηγητής ΔΔΕ, με κύριες αναφορές στη διαδρομή «Από τα Χάνια και τα Πανδοχεία στα σημερινά Ξενοδοχεία». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ν. Ευφραμίδης, εκπρόσωποι του Δ. Ξάνθης και πολύς κόσμος που ταξίδεψε νοερά από το χθες στο σήμερα, μέσα από την ιστορική αναδρομή των καταλυμάτων της Ξάνθης.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης δόθηκε μίνι δεξίωση, με ηχητική συνοδεία σαξόφωνου, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν παλιές αναμνήσεις και θυμίσματα του παρελθόντος. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Ιερόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την μεγάλη ανταπόκριση, ενώ ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους τους ξενοδόχους και τα χρόνια πολλά εν όψει των Χριστουγέννων.

Σχετικά Άρθρα