Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα χώνει η ΝΟΔΕ Ξάνθης στον Σύριζα για την ανοχή στο “No border”

Γι’ ακόμα μία φορά, η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αδρανεί, αποδεικνύοντας ότι είναι παντελώς ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η ατολμία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσει τα συμφέροντα των πολιτών από την κατάληψη των συμμετεχόντων του “No border camp” στους χώρους του ΑΠΘ, όχι μόνο απαξιώνει το χώρο της Παιδείας και εκθέτει διεθνώς τη χώρα, αλλά διασπείρει τον πανικό σε όλη την Ελλάδα.

Παρότι ο κ. Τόσκας, κατά δήλωση του, βλέπει απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις, η τοπική κοινωνία της Ξάνθης τρομοκρατείται βλέποντας συμμετέχοντες του «No border camp», σε προγραμματισμένη μάλιστα εκδήλωση τους, να δημιουργούν επεισόδια στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Ξάνθη.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ομολογεί μία ακόμα αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας συγνώμη από τον κ. Δένδια, διότι όταν διαδήλωνε εναντίον του για τις συνθήκες κράτησης στα προαναχωρησιακά κέντρα, βρισκόταν σε άγνοια περί του ισχύοντος χρηματοδοτικού πλαισίου.

Η επικίνδυνη περιπέτεια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλησιάζει στο τέλος της. Η Ελλάδα θα βρει ξανά το δρόμο της. Η Νέα Δημοκρατία, η πρώτη πολιτική δύναμη στον τόπο μας, εγγυάται ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη.

Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κιατίπης Νικόλαος              Πατεράκης Μιχαήλ

Σχετικά Άρθρα