Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τα τελευταία νέα της Xanthi FC

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και τα δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν, η Xanthi FC επέστρεψε στις καθημερινές της προπονήσεις. Το απόγευμα της Τρίτης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν το πρόγραμμα. Προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing στη συνέχεια με τα παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και στο τέλος ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας Περέιρα καθώς τραυματίστηκε στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Μάλιστα προχθες είχε τα γενέθλιά του ο Καρίμ Σολτάνι ενώ χθες την ονομαστική του γιορτή είχε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ξανθιώτικης ομάδας Αλέκος Μαλαδένης. Αμφότεροι κέρασαν γλυκά σε τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και προσωπικό της ομάδας δεχόμενοι τις ευχές τους.

Οι Κασά Καμαρά και Πέτρος Ορφανίδης ενσωματώθηκαν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Μαυριτανίας και της Εθνικής Ελπίδων αντίστοιχα και θα απουσιάσουν και από τις επόμενες προπονήσεις.

Το φιλικό με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει στις 17:00 και το Σαββατιάτικο παιχνίδι προετοιμασίας με τον Αγροτικό Αστέρα στις 19:00. Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Xanthi FC Arena.

Σχετικά Άρθρα