slider Τελευταία Νέα

Τα νέα για τον άστεγο του Φόρου…

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Η xanthinews.gr πριν από μερικές εβδομάδες είχε ασχοληθεί με τον άστεγο του φόρου προσπαθώντας να δώσει δημοσιότητα για να βρεθεί ποιος είναι και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση …ο άστεγος αυτός που πλέον γνωρίσουμε  οι περισσότεροι ονομάζεται Γιώργος είναι 38 χρονών και όλο το καλοκαίρι περιπλανιόταν στην περιοχή του φόρου και κοιμόταν στο παρκάκι και ο κόσμος του πήγαινε φαγητό και ρούχα πάντα με την σημαντική συνδρομή των υπηρεσιών του αντιπεριφερειάρχη κ.  Ζαγναφέρη και της κοινωνικής λειτουργού που τον ανέλαβε μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα ειδικά στο θέμα του φαγητού με το τραπέζι της Αγάπης.  

Μετά και από αρκετό καιρό ακόμη και σήμερα πολλοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας επικοινωνούν μαζί μου  ζητώντας να μάθουν νέα αυτού του νέου ανθρώπου αφού πλέον δεν τον βλέπουν να περιφέρεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της καβάλας για τρεις εβδομάδες πήρε την αγωγή που έπρεπε και επέστρεψε στην Ξάνθη και φιλοξενείται σε χώρο που του παραχώρησε συγγενής του αναμένοντας βεβαία πάντα να βρεθεί θέση σε ειδικό κέντρο στην Κομοτηνή ή Αλεξανδρούπολη και να του παραχωρηθεί από την πρόνοια ένα μικρό επίδομα για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του..

Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει μπορούμε να του δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

(το θέμα το παρακολουθούμε και βλέπουμε ότι οι διαδικασίες είναι πολύ αργές. Ελπίζομε  σύντομα να μπορέσει ο Γιώργος να αποκατασταθεί).

Σχετικά Άρθρα