Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τα μέλη των Διοικήσεων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης

dhmotiko symboylio xanthis

Τα μέλη των Διοικήσεων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης αναδείχτηκαν στη διάρκεια της πρώτης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην ΔΕΥΑΞ ορίσθηκαν: Μαρίνος Σδρέβανος ως Πρόεδρος, Ηλιάδης Θωμάς ως Αντιπρόεδρος, Καρά Οσμάν Χασάν από την πλειοψηφία, Θανάσης Ξυνίδης από τη μειοψηφία, Γ. Καμπερόπουλος από τους εργαζόμενους και οι Σαρόγλου Σοφία, Πολυμένης Απόστολος και Παπάζογλου Σ. από τους δημότες.

Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης: Πασχάλης Λύρατζης ως Πρόεδρος, Αλεξία Γκιρτζίκη ως Αντιπρόεδρος, Μανώλης Τσέπελης, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μποζ Ραμαδάν, Ιγιαννίδης Στέφανος από την συμπολίτευση και οι Καρά Αχμέτ, Δημήτρης Μπένης, Ιπποκράτης Καμαρίδης. Οι δημότες που επιλέχθηκαν είναι οι Κόκκινος Γιώργος, Καμαρίδης Δημοσθένης, Σεργκενλίδης Κρυωνάς.

Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης: Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης ως Πρόεδρος, Γιαννώτα Θεοδώρα ως Αντιπρόεδρος, Γιαννίδης Στέφανος, Κίρατζη Ερκάν από την πλειοψηφία, Κρίτων Καλογερής και Χρυσούλα Δημούδη από την αντιπολίτευση και οι δημότες Παπαδημητρίου Γιώργος, Πάτροκλος Γάντζος και Καραγιώργη Μ.

Δημοτικό Ραδιόφωνο: Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο επιλέχθηκε από την πλειοψηφία ως Πρόεδρος ο Μιχάλης Λομβαρδέας (είναι άτομο των ΜΜΕ της Ξάνθης και γνώστης της κατάστασης και μπορεί να έχει σπουδαίο έργο στο Ραδιόφωνο του δήμου) και ως Αντιπρόεδρος ο κ. Ιγιαννίδης Στέφανος.

 

Σχετικά Άρθρα