Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Τα Κάλαντα της Άνοιξης είπαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στον Γιώργο Παυλίδη

ta xelidonismata ta xelidonismata (1)

Με τα κάλαντα «Τα Χελιδονίσματα» προανήγγειλαν χθες την Άνοιξη οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη, στην Περιφέρεια στην Κομοτηνή.

Η εκδήλωση εκτός του παραδοσιακού της χαρακτήρα αναφερόταν πρόσθετα και στην ενδοσχολική βία και το μήνυμά της ήταν η καταπολέμηση του «Bullying», ένα φαινόμενο επιθετικής συμπεριφοράς και εκφοβισμού ιδιαίτερα έντονο τα τελευταία χρόνια στους χώρους εκπαίδευσης των παιδιών και για την αντιμετώπισή του ζήτησαν την βοήθεια όλων.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη εκδήλωση και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που διαφυλάσσουν  τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας. Επίσης συμπαρατάχθηκε στην ευαισθητοποίησή τους στο θέμα του ενδοσχολικού εκφοβισμού και σε όποιο κοινωνικό, διαδικτυακό  ή άλλο επίπεδο εκδηλώνεται, που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μάστιγα και ευχήθηκε το μήνυμα του χελιδονιού που φέρνει την άνοιξη να είναι μήνυμα για καλύτερες μέρες για την Περιφέρεια και την Πατρίδα μας.

Το μουσικό γυμνάσιο συνόδευαν μαθητές του 3ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής καθώς και μέλη του Συλλόγου Περπατώ.

Σχετικά Άρθρα