Lifestyle Τελευταία Νέα

Τα διάσημα μοντέλα αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τα μυστικά ομορφιάς τους!

Μπορεί  να βλέπεις την Ζιζέλ και να θεωρείς ότι είναι εξωγήινη καθώς δεν έχει την παραμικρή ατέλεια, αλλά ακόμη και τα ίδια τα top models έχουν μυστικά ομορφιάς που τα κάνει πιο όμορφα! Για πρώτη φορά τα αποκαλύπτουν και μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ.

  • Αν τα μάτια σου είναι κουρασμένα να ξέρεις ότι φαίνεσαι πιο μεγάλη από την ηλικία σου γι’ αυτό και μπορείς να τα κάνεις να μοιάζουν ξεκούραστα.  Χρησιμοποίησε ένα καλό κονσίλερ στην σωστή απόχρωση. Πολλές γυναίκες αγοράζουν προιόντα 3 τόνους πιο φωτεινά από το δέρμα τους. Αυτό φυσικά είναι μεγάλο σφάλμα.
  • Bronzer. Το μαύρισμα με αυτό, θα δείχνει απόλυτα φυσικό και ειδικά αν είσαι ξανθιά θα σου πηγαίνει πολύ. Προσοχή όμως και σε αυτό γιατί η απόχρωση πρέπει να συνάδει με το δέρμα του υπόλοιπου κορμιού.
  • Βάλε σκιές! Πες ναι στις ζεστές σκιές πάνω από το βλέφαρο. Μπορείς να μάθεις τι σου πηγαίνει και τι όχι αν επισκεφθείς ένα κατάστημα καλλυντικών.
  • Το eyeliner είναι ότι το πιο hot υπάρχει στο μακιγιάζ. Τα μάτια δείχνουν γατίσια και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, αρκεί φυσικά να μάθεις να το χρησιμοποιείς.
  • Τα ροδακινί και ροζ κραγιόν έχουν φυσική απόχρωση και θα ολοκληρώσουν το φρέσκο μακιγιάζ σου.

Σχετικά Άρθρα