Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα βρήκε ο Μίχογλου με τον Δημαρχόπουλο… σήμερα το απόγευμα παραχωρεί τον ΧΥΤΑ… προφανώς θα πάρει 450.000 ευρώ τον χρόνο όπως είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στις 27 Νοεμβρίου του 2014

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, εξέδωσε σήμερα επείγουσα ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 10 η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης χρήσης ΧΥΤΑ Δήμου Τοπείρου προς τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) για επέκταση και αναβάθμισή του και ένταξή του στο Πρόγραμμα «Εφαρμογή Σχεδίου Διευθέτησης και Συμπλήρωσης Υποδομών ΧΥΤΑ Νομού Ξάνθης» του ΥΠΕΚΑ. (Εισηγητής: Δήμαρχος).
  2. Εντολή προς τη Διευθύνουσα Υπηρεσία του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δ.Δ. Εξοχής» για βεβαίωση περαίωσης του έργου, επιμέτρηση και πληρωμή των εργασιών. (Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Η συνεδρίαση κρίνεται ως έκτακτη λόγω πιεστικών καταληκτικών ημερομηνιών.

Προφανώς ο Δημαρχόπουλος θα δέχθηκε τους όρους του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου που είχε αποφασίσει το απόγευμα της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου 2014 την παραχώρηση του ΧΥΤΑ στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης με τίμημα κάθε χρόνο 450.000 ευρώ ως αντισταθμιστικά οφέλη στον δήμο Τοπείρου για την χρήση του ΧΥΤΑ και για συνολικά 7 χρόνια. (Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε ο Μίχογλου που ήταν σε συνεννόηση μάλιστα τότε με την Καραλευθέρη και τον Χαραλαμπίδη και η απόφαση ήταν ομόφωνη, θα έχει διάγει μια καταφανή νίκη κατά του Δημαρχόπουλου και υπέρ των Δημοτών του!!!!).

Σχετικά Άρθρα