Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα Άβδηρα έχουν δήμαρχο και θα αργήσει να αλλάξει. Μεγάλη συγκέντρωση Τσολακίδη, θετικότατο το κλίμα!

Tsolakidhsh paroysiash (4) Tsolakidhsh paroysiash Tsolakidhsh paroysiash (1) Tsolakidhsh paroysiash (2) Tsolakidhsh paroysiash (3)

«Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα, παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινή Πορεία» είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης. Ένα ψηφοδέλτιο εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που θα οδηγήσει το Δήμο Αβδήρων στο μέλλον με σιγουριά. Βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ψηφοδελτίου είναι: Η σύνθεση της εμπειρίας και της ανανέωσης των προσώπων καθώς και η διάθεση όλων των υποψηφίων για προσφορά και δημιουργία.

Πρόσωπα καταξιωμένα κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά στελεχώνουν το συνδυασμό ενώ υπάρχουν και πολλοί νέοι και νέες που δίνουν έντονα την εικόνα της φρεσκάδας και της δημιουργικής έκφρασης. Σε αυτή τη νέα θητεία ο Βασίλης Τσολακίδης επενδύει πρώτα και πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο, στοχεύει στην συμμετοχική δημοκρατία, αξιοποιεί δημιουργικά την φαντασία των νέων και στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία των παλαιότερων στελεχών για να αναδειχθεί περισσότερο η κοινωνική αλληλεγγύη και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Ξάνθης κ. Δημήτρης Σαλτούρος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» από τα Άβδηρα Άλκης Κίσσας» λέει το δελτίο του συνδυασμού του Βασίλη Τσολακίδη αλλά λέει λίγα. Όπως μαθαίνω τα Άβδηρα είναι μια τελειωμένη υπόθεση είτε στην πρώτη πολύ δε περισσότερο στην δεύτερη Κυριακή. Ο συνδυασμός του Τσιτιρίδη δεν τραβάει και η μεταγραφή του Γαλανόπουλου έγειρε κατά πολύ την πλάστιγγα υπέρ του νυν δημάρχου. Σε κάθε περίπτωση ο τσιτιρίδης ότι έχει να μαζέψει τα μαζεύει την πρώτη Κυριακή ο Τσολακίδης όμως έχει το αβαντάζ της πολυσυνεκτικότητας και αυτό είναι που θα τον εκλέξει και πάλι Δήμαρχο!!!

Σχετικά Άρθρα