Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Ήρθε και το Σαββατοκύριακο αισίως. Αλλά με τις θερμοκρασίες κατεβασμένες δυστυχώς. Δεν βαριέσαι. Ότι κατεβαίνει ανεβαίνει και τούμπαλιν.
* Περιττό να σας πω ότι δεν είδα το debate. Γιατί πήγα στο παιδικό πάρτυ της ανηψιάς μου Κωνσταντίνας. Πολύχρονο να είναι το κορίτσι μας και τυχερό!
* Από ότι είδα πάντως από τα σχόλια δεν έχασα τίποτα.
* Αφού δεν βγήκαν σημαντικές ειδήσεις και κανείς πολιτικός αρχηγός δεν βγήκε ξεκάθαρα ηττημένος ή κερδισμένος.
* Και για να μην λέτε ότι είμαι κακοπροαίρετη δείτε τι απάντησαν πολίτες για το debate στο ίντερνετ: «Μία από τα ίδια. Ήταν όλοι αδιάφοροι. Δεν είχαν να πουν τίποτα», «Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα», «Είδαν όλοι την άνοδο των Οικολόγων και έγιναν Περιβαλλοντολόγοι», «Debate για τις ευρωεκλογές και μόνο για τις ευρωεκλογές δε μίλησαν. Άθλια μασκαράτα… Και για όσα «μίλησαν»- γενικόλογα, μασημένα λόγια, μηδενική ουσία, ξύλινος λόγος. Κατάντια», «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ. Αν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων πιστεύουν ότι οι Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας πάσχουν από ανία, γελιούνται οικτρά! Ας αναλογιστούμε, εμείς, και όχι αυτοί, τι μπορούμε να κάνουμε με τη ψήφο μας. Καιρός να στείλουμε ηχηρό μήνυμα: Όχι πάλι μια από τα ίδια. Τους είδαμε… παιδιά. Πάμε για άλλα».
* Και δεν έγραψα τίποτα. Ε βέβαια δεν έλειπαν και τα σχόλια- ύμνοι στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν είναι ανάγκη να τα γράψω. Οι Πασόκοι περήφανοι για το Γιωργάκη, οι νεοδημοκράτες για τον Κωστάκη κ.ο.κ.
* Πάντως όσοι είναι κομματόσκυλα έχουν το χοντρότερο πρόβλημα σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Ζούγκλα του Μάκη στο ίντερνετ.
* Οι μισοί από τους ψηφοφόρους της ΝΔ (ποσοστό 51%), δήλωσαν ότι μειώθηκε η ερωτική τους επιθυμία τους τελευταίους μήνες. Το 31% ανέφερε πως παρέμεινε σταθερή και μόλις 12% ότι αυξήθηκε. Καλά ρε γαλάζια παλικάρια είναι δυνατόν να σας επηρεάζει αυτή η κατάσταση στο κρεβάτι; Πλάκα με κάνετε; Επειδή πέφτουν τα ποσοστά του κόμματος σας πέφτει…η λίμπιντο; Ε γι αυτό τίποτα δεν πάει καλά σ αυτή τη χώρα. Κανονικά πρέπει να σκεφτείτε: «Αφού το κόμμα δεν πάει καλά ας πάει κάτι καλά» και δώστε του να καταλάβει.
* Για τους Πασόκους ούτε συζήτηση. Μόλις το 9% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως μειώθηκε η ερωτική του επιθυμία! Αντιθέτως, το 62% ανέφερε πως η ερωτική του επιθυμία αυξήθηκε και το 29% ότι παρέμεινε σταθερή. Σου λένε εμείς θα τους πάρουμε τα βρακιά στην κάλπη κάτσε τώρα να κάνουμε και μια προπόνηση!
* Ανεβασμένοι είναι και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Θυμάμαι ένα παλιό σύνθημα με επιστροφή στη φύση και κάτι άλλο…
* Πάντως όσοι δοκιμάσουν να πάρουν Viagra θα τα δούνε όλα μπλε. Επομένως αν δούμε ένα ρεύμα υπέρ της ΝΔ θα καταλάβουμε ότι το μαγικό χάπι έκανε καλά την δουλειά του.
* Εμείς πάλι δεν θα ψηφίσουμε και η σεξουαλική μας ζωή παραμένει όπως πάντα limit up. Δεν ασχολούμαστε με την ανοργασμική εξουσία. Αλλά με άλλα όμορφα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και άκρως ερωτεύσιμους.
* Το ίδιο εύχομαι και σε όλους σας. Α και να μην ξεχάσω!
* Από εβδομάδα θα σας έχω και μια σούπερ συνέντευξη με έναν διάσημο συνάδελφο μου τον Ιάσωνα Αθανασιάδη. Έζησε στο Ιράν από το 2004 έως το 2007, καλύπτοντας τους πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Λίβανο για λογαριασμό Αμερικανικών, Βρετανικών και άλλων διεθνών ΜΜΕ. Το 2003 κάλυψε από το Κατάρ την εισβολή στο Ιράκ για λογαριασμό του al- Jazeera. Το 2006 κάλυψε τον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεσμπολάχ στο Λίβανο ως ανεξάρτητος ρεπόρτερ. Και λίγα σας είπα. Καλό Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα