Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Σύλληψη δυο διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 33 λαθρομετανάστες

lathrometanastes (1) lathrometanastes

Συνελήφθησαν στις 14-6-2014 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου- Ορεστιάδας (ύψος Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι ένα από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, δέκα υπήκοοι Ερυθραίας και δύο υπήκοοι Αφγανιστάν.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τριάντα τρεις μη νόμιμους μετανάστες και τον 26χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός, υποδεικνύοντας τη διαδρομή.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ και 550 λέβα Βουλγαρίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.

Σχετικά Άρθρα