Ελλάδα Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Συστήματα SUNLIGHT ΑΒΕΕ: Συμφωνία για μπαταρίες υποβρυχίων με το Εκουαδόρ!


Η Συστήματα SUNLIGHT –συμφερόντων Πάνου Γερμανού- ξεχώρισε για άλλη μια φορά από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό μέσα από τη δημιουργία μιας νέας συνεργασίας στην Νότια Αμερική. Συγκεκριμένα, μετά το Περού η SUNLIGHT προσθέτει στο portfolio συνεργασιών της συμφωνία με το Εκουαδόρ κατόπιν διαγωνισμού του Υπουργείου Άμυνας της χώρας για μπαταρίες υποβρυχίου τύπου 209, η παράδοση των οποίων αναμένεται εντός του 2015. Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συμφωνία με χώρες της Νοτίου Αμερικής.
Η επιτυχής έκβαση του διαγωνισμού για τη SUNLIGHT επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την καλή φήμη και τεχνογνωσία της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα η οποία αποτελεί πλέον τον 1ο προμηθευτή σε μπαταρίες υποβρυχίων και τορπιλών στον κόσμο. Συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων με χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, η Κορέα κ.α.
Μέσα από την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων (cells) ενώ έχει ήδη παραδώσει περισσότερες από 51 συστοιχίες συσσωρευτών υποβρυχίων στους ναυτικούς στόλους πολλών χωρών ανά τον κόσμο ξεπερνώντας συνολικά τα 20.000 στοιχεία μπαταρίας.
Η SUNLIGHT συνεχίζει να καταγράφει συνεχώς νίκες σε διεθνείς διαγωνισμούς μπαταριών υποβρυχίων με ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 70%.
Στα 22 χρόνια δραστηριοποίησης της η SUNLIGHT έχει αναδειχθεί σε ένα Ελληνικό success story καθώς με κινητήριο δύναμη το  υπερσύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης αναπτύσσει έντονη εξωστρέφεια που αγγίζει το 98% της παραγωγής της και δημιουργεί  το αποτύπωμα της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο ανταγωνιζόμενη εταιρείες κολοσσούς στην αγορά όπου δραστηριοποιείται.

Σχετικά Άρθρα