Επιστολές Τελευταία Νέα

Συστάθηκε σε σώμα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/7/2016 στα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης , η σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Ξάνθης  της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας της 3ης Απριλίου 2016. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε βάσει του κανονισμού της Πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Άρθρο 7 παρ. 4 & 5.4) και είναι η εξής:

– Οικονόμου Ηλίας του Παντελή Πρόεδρος

– Μωυσίδου Μαρία του Αναστασίου Αναπληρώτης Πρόεδρος

– Καρασερίδης Γεώργιος του Τριαντάφυλλου Γεν.  Γραμματέας

– Μιχαήλ Βασίλειος του Χρήστου Αναπληρωτής Γραμματέας

– Μέλη: Ευφραιμίδης Πέτρος του Μιχαήλ, Θωμαίδου Βασιλική του Κων/νου, Ιγνατιάδης Θεόδωρος του Γεωργίου, Λυπηρίδης Ιωάννης του Βασιλείου, Σισμάνη Ελένη του Βασιλείου  και Πυργιώτης Παύλος του Κυριάκου

Επίσης, συμμετέχει και ως μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ξάνθης  ο Πρόεδρος  της Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ο κ. Ανθούλης Κων/νος .

Η νέα τοπική οργάνωση Ν.Δ. Ξάνθης  ευχαριστεί τα μέλη της, για την στήριξη στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Ευελπιστεί με τις δράσεις της, να συμβάλει στην περαιτέρω πρόοδο του τόπου μας ως ένα συμπαγές σχήμα απαλλαγμένο από ιδιοτελή συμφέροντα και διαπνεόμενο από πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας με όλους του Νεοδημοκράτες της πόλης μας.

Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις της πόλης μας συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του κόμματος και των πολιτικών δρώμενων του τόπου μας.

Για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης

Ο Πρόεδρος                                     Ο  Γεν. Γραμματέας

Οικονόμου Ηλίας                                 Καρασερίδης Γεώργιος

Σχετικά Άρθρα