Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης, απορρίφθηκε η προσφυγή του από το Διοικητικό Πρωτοδικείο για το μαγαζί του

Από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα στον Στέλιο Μωραΐτη με το «Κτήμα Πολιτεία» είχαμε δηλώσει ότι μέσα σε αυτήν την κρίση αν μπορούν να διατηρηθούν- με νόμιμο πάντα τρόπο- θέσεις εργασίας και ανοικτές επιχειρήσεις θα ήταν ότι καλύτερο. Και με την πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα πιθανολογίσαμε όλοι μας ότι το θέμα του θα είχε αίσια έκβαση. Όμως μαθαίνουμε ότι πριν από λίγες μέρες απορρίφθηκε από τα Διοικητικά Πρωτοδικεία η Αίτηση Αναστολής που είχε καταθέσει ο κ. Μωραΐτης εναντίον της σφράγισης του καταστήματος ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, στο οποίο είναι ιδιοκτήτης.

Την σφράγιση είχε κάνει ο Δήμος Αβδήρων και παρότι κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΕΒΕ πριν μερικές εβδομάδες είχε εκφράσει την πίστη του ότι αυτή θα είναι θετική, εντούτοις η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου ήταν απορριπτική. Έτσι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι την εκδίκαση της κύριας προσφυγή που έχει κατατεθεί αλλά, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί η ημερομηνία εκδίκασή της.

Σχετικά Άρθρα