Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη κοσμηματοπώλης στην Κομοτηνή που έπαιρνε κλεμμένα χρυσαφικά

kosmhmatopoleio

Συνελήφθη χθες (13-9-2014) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 24χρονο ημεδαπό, που δε συνελήφθη και έναν άγνωστο δράστη, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, οι οποίοι κατηγορούνται για διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κοσμηματοπωλείο του 41χρονου διάφορα κοσμήματα- χρυσαφικά, τα οποία του διέθεσαν οι άλλοι δράστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι μέρος από τα παραπάνω κοσμήματα- χρυσαφικά, είχαν αφαιρέσει άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, την 11/12-9-2014, από οικία, στον Ίασμο Ροδόπης και αποδόθηκε στη δικαιούχο τους.

Κατασχέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα