slider Έβρος Τελευταία Νέα

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής

Συνελήφθη στις 5-3-2019 το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Πετρωτών – Κρωβύλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Πετρωτών – Κρωβύλης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 17χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, ενώ λίγο πιο κάτω το όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 17χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σχετικά Άρθρα