Γενική

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξή του

Συνεδριάζει στις 28/03/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απάντηση Δημάρχου σε ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.

2. Έγκριση – Παραλαβή των παρακάτω μελετών: I. Μελέτη Ύδρευσης του Οικισμού Μέλισσας, προϋπολογισμού 10.000 € ΙΙ. Μελέτη Ύδρευσης του Οικισμού Εξοχής, προϋπολογισμού 10.000 € ΙΙΙ. Μελέτη Ύδρευσης του Οικισμού Κυψέλης, προϋπολογισμού 10.000 € ΙV. Μελέτη Ύδρευσης του Οικισμού Ν. Αμισσού, προϋπολογισμού 10.000 €. V. Τοπογραφική Αποτύπωση για Ύδρευση Οικισμών Κυψέλης & Ν. Αμισσού, προϋπολογισμού 10.000 € VI. Τοπογραφική Αποτύπωση για έργα Ύδρευσης Οικισμών Δήμου Τοπείρου, προϋπολογισμού 14.500 €.

3. Αναγνώριση Δημοτικής Οδού ως Κύριας.

4. Απόφαση για παράταση παραχώρησης χρήσης του ΧΥΤΑ στον ΣΔΑΝ Ξάνθης.

5. Συναίνεση για παραχώρηση κοινόχρηστης έκτασης στο αγρόκτημα Μέλισσας με σκοπό την ίδρυση μονάδας παραγωγής προϊόντων τσιμέντου και εξόρυξης φυσικού χώματος.

6. Απόφαση για την παραχώρηση χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον οικ. Τοξοτών.

7. Έκδοση ψηφίσματος Δημοτ. Συμβουλίου σχετικά με την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

8. Λήψη απόφασης για την απ ευθείας ανάθεση εργασίας «Έλεγχος και αναθεώρηση της απογραφής έναρξης Δ. Τοπείρου».

9. Τροποποίηση Π/Υ οικ. έτους 2012.

10. Πρόσληψη ναυαγοσωστών για την παραλία Μαγγάνων.

11. Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό θέσεων υδρονομέων, και τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση.

12. Απόδοση επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων- Α΄ Δόση 2012.

13. Έγκριση δαπανών Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου.

14. Έγκριση δαπάνης για την παροχή internet για την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης εξωτερικών ασθενών στα εξεταστήρια του Δ. Τοπείρου.

15. Λήψη απόφασης για την εκπροσώπηση των μετοχών του Δήμου στην ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης ακίνητης περιουσίας Δήμου Τοπείρου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί και θα αποφασίσει την μείωση του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ελεγκτών και τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα