slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Συνδικαλισμένοι στρατιωτικοί συζήτησαν για τα προβλήματά τους. Είναι ευχαριστημένοι από τον Στρατηγό  Γ. Καμπά

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ξάνθης, η ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης – συζήτησης που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη.

Κατά την εκδήλωση, τέθηκαν υπόψη του Προεδρείου τόσο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. όσο και της Π.Ο.Ε.Σ.,  οι προβληματισμοί των συναδέλφων που υπηρετούν στη Φρουρά Ξάνθης και αφορούν σε θέματα χρόνου εργασίας, αποζημίωσης, βαθμολογικά, συνταξιοδοτικά και μέριμνας προσωπικού.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ., διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους και κατ’ επέκταση τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ξάνθη, ότι η Ομοσπονδία με σχέδιο και τακτική προωθεί το σύνολο των θεμάτων προς επίλυση, μέσα από προτάσεις που κατατίθενται, σε κατάλληλο χρόνο, ώστε αυτές να υιοθετηθούν από το νομοθέτη. Μάλιστα, άμεσα φαίνεται ότι θα επιλυθούν προβλήματα και αδικίες, μέσα από νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή.

Προέτρεψε δε τους συναδέλφους, να μεταφέρουν στην Ομοσπονδία μέσω της Ένωσης, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, ώστε ολοκληρωμένα να προωθούνται στον αρμόδιο φορέα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ., Ανθυπολοχαγός Βάιος Τσαπρούνης, τονίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ξάνθης Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, αρμόδιο από το νόμο θεσμικό παράγοντα επικοινωνίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, κάλεσε τους συναδέλφους να ενημερώνουν άμεσα το ΔΣ της Ένωσης για τυχόν εργασιακά προβλήματα που ανακύπτουν, προκειμένου αυτά άμεσα να επιλύονται.

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. ευχαριστεί θερμά:

– τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης για την παραχώρηση της αίθουσας.

– τον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Σ. για την παρουσία του και

– τους συναδέλφους που αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Τσαπρούνης Βάϊος Παγωνίδης Δημήτριος
Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π) ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΤΘ)
τηλ. 6947401286 τηλ. 6971590685

 

 

Σχετικά Άρθρα