slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Συνάντηση Υφ. Οικονομίας Στ. Γιαννακίδη με τον Ιάπωνα Πρέσβη και το Δ/ντα Σύμβουλο της ΣΕΚΑΠ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κο Yasuhiro Shimizu και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  της Japan Tobaco Ιnternational και της Καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ κο Edorado Voletti είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του καπνού και της ΣΕΚΑΠ που πρόσφατα έχει αποκτήσει ο συγκεκριμένος όμιλος. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην προσδοκία του ίδιου και της κυβέρνησης να υπάρχει θετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και προσέλκυση νέων επενδύσεων καθώς θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός ο κλάδος του καπνού και κομβική η λειτουργία της ΣΕΚΑΠ, στην περιοχή της Θράκης όπου δραστηριοποιείται.

Όπως σημείωσε ο Υφυπουργός «το εργοστάσιο έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια όμως χάρη στους εργαζόμενους παρέμεινε ανοικτό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει δυναμικό στο οποίο η JTI μπορεί να βασιστεί» Από την πλευρά του το Υπουργείο Οικονομίας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την εδραίωση και περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας με γνώμονα το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων, ανέφερε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κος Λόης Λαμπρινίδης και η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικών Υποθέσεων της JTI κα Πέγκυ Δόριζα.

Σχετικά Άρθρα